BABA (92) IZ PAKLA: Kad je čula da sin hoće da je smesti u starački dom, zgrabila je dva pištolja i presudila mu! Policija je zatekla šokantnu scenu
Foto: Profimedia, Printscreen YouTube

BIZARAN ZLOČIN

BABA (92) IZ PAKLA: Kad je čula da sin hoće da je smesti u starački dom, zgrabila je dva pištolja i presudila mu! Policija je zatekla šokantnu scenu

Planeta -

Ana Mej Blesing (92) godine odlučila je da ubije svog sina (72) zato što je planirao da je smesti u starački dom.

Prozrela je njegove namere, a prilikom hapšenja navodno je rekla: "On je uzeo moj život, pa sam ja uzela njegov".

Ana Mej, koja je u kući u Arizoni živela zajedno sa sinom i njegovom devojkom, planirala je da oduzme život i sebi ali to na kraju nije sprovela u delo.

Incident se dogodio 2. jula u jutarnjim satima u Faunten Hilsu. Sin je želeo da je smesti u dom jer je, kako je rekao, "život s njom postao nemoguć".

Majka koja je posedovala dva komada vatrenog oružja, sukobila se sa sinom u spavaćoj sobi, stoji u policijskom izveštaju.

Posle svađe, potegla je pištolj i pucala u sina. Policija ga je zatekla mrtvog s prostrelnom ranom na vratu i vilici.

Nakon što je ubila sina, uperila je pištolj i u njegovu devojku, ali je ona ipak uspela da odgurne staricu i odbaci je u ćošak sobe. Starica je posle toga izvukla i drugi pištolj.

Žena joj je izbila pištolj iz ruke, pobegla iz sobe i pozvala policiju. Kad su stigli na mesto događaja, zatekli su Anu Mej kako sedi u stolici za ljuljanje. Kazala im je kako je zbog svojih nedela zaslužila smrtnu kaznu.

Optužena je za ubistvo, napad i kidnapovanje pa joj je određena kaucija od 500.000 dolara.

Kurir.rs/BBC Foto: Youtube/Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track