LOPOV UKRAO AUTO SA DVOJE DECE, ALI NIJE OČEKIVAO REAKCIJU MAJKE:  Žena uletela na zadnje sedište pa je nastala prava drama! (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

reagovala na vreme

LOPOV UKRAO AUTO SA DVOJE DECE, ALI NIJE OČEKIVAO REAKCIJU MAJKE: Žena uletela na zadnje sedište pa je nastala prava drama! (VIDEO)

Planeta -

Žena je u DalasuTeksasu upucala muškarca koji je pokušao da joj ukrade auto u kom su joj bila deca.

Dok je ona plaćala račun na benzinskoj pumpi prodavac joj je rekao da neko pokušava da provali u njen automobil. Lopov je tada uspeo da uđe u auto u kom su bili njeni sinovi od dve i četiri godine. Žena je odmah potrčala i uspela da uskoči na zadnje sedište, a tada je počela prava drama.

Razbojniku, koji je identifikovan kao Riki Vrajt (36), žena je rekla stane i izađe iz auta. Međutim, on je to odbio i okrenuo se ka ženi na zadnjem sedištu. Ona je uspela da izvuče pištolji iz pregrade ispod sedišta i ispalila metak pravo u lice razbojniku.

Auto koji je ostao bez kontrole zabio se u stub. Majka i deca su srećom ostala nepovređena u nesreći. Policajci kažu da je izbezumljena žena, dok je povređeni Vrajt ležao na zemlji, vikala:

'Trebalo je da te ubijem, ako to nisam i uradila! Trebalo je da ispraznim ceo šaržer!'

Ona je kasnije izjavila da je uradila ono što je morala. "Nisam ubica, samo sam branila ono što je moje. Nadam se da ga je ovo osvestilo!", rekla je ona.

Žena je ispitana na licu mesta i zatim puštena kući. Protiv nje neće biti podignuta nikakva prijava. Vrajta posle oporavka čekaju optužbe za otmicu i neovlašćenu upotrebu motornog vozila.

Kurir.rs/CBS

Foto: Printscreen YT/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track