ŽENU ODNELI VELIKI TALASI PRE GODINU I PO DANA: Prošlog vikenda, njen stric je imao čudan san i otišao je na plažu! IMAO JE ŠTA DA VIDI! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

MISTERIOZAN SLUČAJ

ŽENU ODNELI VELIKI TALASI PRE GODINU I PO DANA: Prošlog vikenda, njen stric je imao čudan san i otišao je na plažu! IMAO JE ŠTA DA VIDI! (VIDEO)

Planeta -

Nining Sunarsih (52) je prema tvrdnjama njene porodice nestala pre godinu i po dana.

Bila je na odmoru u Sukabumi na indonežanskom ostrvu Java. Međutim, jednog dana odneo ju je veliki talas. Svedoci su rekli da su videli ženu kako maše i viče u pomoć, ali da su se svi bojali da uđu za njom u more.

Kasnije je počela potraga koja nije dala nikakve rezultate. Nedelju dana kasnije, pronađeno je telo i porodica je došla na identifikaciju. Tvrdili su da to nije Nining jer nije imala madež na stomaku i njeni nokti su izgledali drugačije.

Vlasti im nisu verovale, pa su uradili DNK analizu koja je pokazala da to ipak nije nestala Nining. Vlasti su u međuvremenu ženu proglasili mrtvom.

Pre nekoliko dana, njen stric ju je sanjao. Video ju je na plaži u blizini mesta na kom je nestala i u snu mu je rekla, kako tvrdi, da idu tamo da je potraže. U početku nikome o tome nije govorio, ali je na kraju rekao rođacima i oni su započeli potragu.

Krenuli su da je traže 30 juna, ali bez uspeha. Sledećeg dana, proširili su potragu i videli su je kako nepomično leži na plaži. Tvrde da je na sebi imala istu odeću koju je nosila kada je nestala. Budući da joj nije bilo dobro, na kraju su ipak pozvali hitnu pomoć.

Žena je u lokalnoj bolnici i lekari kažu da pati od depresije. Iako je priča puna rupa i neverovatno je da je žena mogla toliko dugo da preživi bez hrane i vode, porodica tvrdi da je sve istina i čudo pripisuju bogu. Dodaju i da im je najvažnije da je Nining živa.

Policija nije još utvrdila gde je Nining bila od januara prošle godine, a sumnjaju da je namerno nestala zbog dugova.

Kurir.rs/CNN Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track