ŠOK! ODVEO IM DECU DO IVICE SMRTI, ALI JE ZA RODITELJE HEROJ! Potresno pismo treneru malih fudbalera: Samo želimo da ne kriviš sebe!
Foto: Printscreen/ Twitter

PODELJENA MIŠLJENJA

ŠOK! ODVEO IM DECU DO IVICE SMRTI, ALI JE ZA RODITELJE HEROJ! Potresno pismo treneru malih fudbalera: Samo želimo da ne kriviš sebe!

Planeta -

Trener mladog fubralskog tima sa Tajlanda Ekapol Čantavong (25), poznat i kao Ake, predvodio je ekspediciju odlaska dečaka u pećinu.

Mišljenje o njemu je podeljeno, neki ga okrivljuju za vođstvo dečaka u pećinu, dok drugi kažu da radi najbolje u datim okolnostima.

Kada je grupa pronađena, roniocu su rekli da je trener bio najslabiji u grupi zato što je odbio da jede bilo koju hranu, dajući dečacima sve

U rukom pisanom pismu, on se izvinio roditeljima dečaka, od kojih su neki rekli da ga ne krive.

NAJJAČA PORUKA SA TAJLANDA: Fotografija HRABRIH ronilaca pokazuje koliko su spremni za spasavanje dečaka! Evo šta su poručili pre nego što su zaronili! (FOTO, VIDEO)

Američki mediji prenose da bi u SAD on bio suočen sa nizom optužbi, pa čak i krivičnih prijava, dok ga na Tajlandu vide kao heroja.

On je roditeljima napisao:

"Dragi roditelji,

Sva deca su u redu. Ovde ima ljudi koji se stvarno brinu o njima. Obećavam da ću brinuti o deci najbolje što mogu. Hvala na podršci. Svarno mi je žao."

Kao odgovor na to, roditelji dečaka su ga uverili da ga ne krivi za tragediju koja je zadesila fudbalski tim koji je zarobljen pod zemljom više od dve nedelje.

SRCE DA PREPUKNE! RODITELJI ZAROBLJENIH DEČAKA NA TAJLANDU DOBILI TRENEROVO IZVINJENJE I PISMA DECE: Jaki smo, ne brinite! A onda se obratili i nastavniku... (VIDEO)

"Poštovani treneru Ake,

mi, kao roditelji fudbalskog tima verujemo u tebe i tvoj duh i da si dobro vodio računa o našoj deci. Samo želimo da znaš da to nije tvoja krivica. Svi mi ovde te ne krivimo i samo želimo da ne kriviš sebe. Svi razumemo šta se dogodilo i ovde smo da vam pružimo podršku. Cenimo svu tvoju podršku i brigu o našoj deci"

Kurir.rs

Foto: Printscreen/ Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track