ŠOKANTNE TVRDNJE VATIKANSKOG BISKUPA: Migrantsku krizu u EU osmislio i orkestrirao Soroš, i to sa samo jednim jezivim ciljem!
Foto: printscreen Il Đorno

mračne igre

ŠOKANTNE TVRDNJE VATIKANSKOG BISKUPA: Migrantsku krizu u EU osmislio i orkestrirao Soroš, i to sa samo jednim jezivim ciljem!

Planeta -

Evropska migrantska kriza je zapravo dobro osmišljen plan milijardera Džordža Soroša i njegovih prijatelja sa ciljem da se iskoreni hrišćanstvo na Zapadu, tvrdi visoki vatikanski biskup Atanasiusu Šnajder.

On u intervjuu za italijanski dnevnik Il Đornale tvrdi da se katolička crkva koristi kao pio za promenu hrišćanskih korena Evrope.

“Migrantska kriza predstavlja plan vođen i dugoročno pripreman od strane međunarodnih vlasti kako bi radikalno promenili hršćanski i nacionalni identitet naroda Evrope”, rekao je Šnajder novinarima.

Da bi postigli svoje ciljeve, oni zloupotrebljavaju “pravi koncept humanizma, pa čak i hršćanske zapovesti ljubavi, koristeći moralni autoritet crkve u antihrišćanske svrhe", piše Brejtbart.

Moćnici "koriste ogromni moralni potencijal crkve i njene strukture kako bi postigli svoj antihršćanski i antievropski cilj", kaže biskup Šnajder.

Razgovor je objavljen usred niza inicijativa pape Franje da se "promeni način razmišljanja" o imigraciji i ukazivanja na "pozitivne doprinose" imigracije, a ne na njene negativne posledice. Upitan za mišljenje o italijanskom šefu diplomatije Mateu Salviniju, protivniku primanja imigranata, biskup je izjavio da se bezuslovno govori o italijanskoj političkoj situaciji, ali je pohvalio opšti smer koji Italija sada preduzima, naročito prema Evropskoj uniji ( EU).

Biskup je rekao da će da pozdravi vladu bilo koje evropske nacije koja “pokušava da naglasi vlastiti suverenitet i svoj istoriski, kulturni i hrišćanski identitet.”

Biskupa Šnajdera kritikovali su koa i mađarskog premijera Viktora Orbana, koji je takođe upozoravao da mik+grantsku krizu finansira Soroš, a želeći da zadrži “hrišćanski” identitet Evrope i nacionalni suverenitet Mađarske.

Orban je razotkrio planove milijardera Soroša da preplavi Evrope milionima migranata u pokušaju otvaranja državnih granica, rekavši kako EU prati planove “Sorošovih migranata” svojim prisilnim imigracijskim kvotama.

Mađarski premijer je rekao 2017. godine kako Soroš planira da u EU dovede milione migranata godišnje da bi stvorili imigracijsku silu u EU koja bi potkopala nacionalni suverenitet država članica.

Kurir.rs/Il Đorno

Foto printscreen Il Đorno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track