KAO U ROMANTIČNOM FILMU! TVITERAŠI POLUDELI ZA MAKRONOM I KOLINDOM: Znam da su oboje u braku, ali su tako divan par! (FOTO)
Foto: Reuters

LJUBAVNA PRIČA

KAO U ROMANTIČNOM FILMU! TVITERAŠI POLUDELI ZA MAKRONOM I KOLINDOM: Znam da su oboje u braku, ali su tako divan par! (FOTO)

Planeta -

Iako je Kolinda Grabar-Kitarović morala da se pomiri sa time da je Hrvatska izgubila u finalu Svetskog prvenstva u fudbalu, čini se da nije dugo tugovala, već se sasvim lepo provela u društvu francuskog predsednika Emanuela Makrona.

Društvene mreže su prosto oduševljene ovom, kako kažu, ljubavnom pričom.

1 / 10 Foto: AP

Naime, na mnogim slikama dvoje predsednika se drže za ruke, gledaju zajedno utakmicu, a kada je počela da pada kiša, zajedno su pokisli do gole kože i time samo upotpunili atmosferu.

Sve je izgledalo kao u nekom romantičnom filmu.

foto: AP

Iako su oboje u braku, tviteraši su sugerisali da bi zaista bili "sladak par".

"Pada kiša i ljubav je u vazduhu", napisala je jedna korisnica tvitera.

foto: AP

"Kada gledam slike Makrona i Kolinde znam da su to samo prijateljski gestovi, ali duboko u sebi smatram da zajedno izgledaju potpuno simpatično, na neki skandalozan način", napisao je drugi tviteraš.

Mnogi su otišli korak dalje rekavši da je Makronova žena sigurno bila ljuta posle ovakvih scena. A šta je za to vreme radio Kolindin muž, možete pročitati OVDE.

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track