Najnovije vesti

ODVRATNIJE NE MOŽE: Nakon otvaranja misterioznog sarkofaga u Egiptu, pojavila se peticija od koje je mnogima pozlilo! Žele moć mumije (FOTO)
Foto: Reuters / Mohamed Abd El Ghany

bizarnostima nema kraja

ODVRATNIJE NE MOŽE: Nakon otvaranja misterioznog sarkofaga u Egiptu, pojavila se peticija od koje je mnogima pozlilo! Žele moć mumije (FOTO)

Planeta

Od trenutka pronalaska misterioznog crnog sarkofaga u egipatskoj Aleksandriji, na jednom gradilištu pre nekoliko dana, krenule su da kolaju čudne priče, ali iako su ljubitelji mitova i okultnog ostali razočarani, bizarnostima još nije kraj.

Naime, arheolozi su uspeli da otvore sarkofag star 2.000 godina, ali i da zaneme od neprijatnog mirisa koji je dopirao iznutra.

foto: Reuters / Mohamed Abd El Ghany

Vest da je u grobnici pronađeno tri ljudska skeleta koja plivaju u otpadnim vodama, pratila je i fotografija na kojoj se vidi tamna zamućena tečnost zbog čijeg su nepodnošljivog smrada čak morali da prekinu akciju i sačekaju da se sarkofag proluftira.

foto: EPA / Egyptian Ministry of Antiquities

Prizor koji je mnoge zgadio, nekima je probudio želju i to verovali ili ne - za pićem.

Moguće da je počelao kao šala, ali za neverovati je da je više od 5.000 ljudi potpisalo peticiju na internetu da se ljudima dozvoli da popiju "sok od mumija i dobiju njihovu moć".

Iako je ideja odvratna toliko da ne može nikog normalnog da ne zgadi, ispod peticije se pojavilo mnošto komentara, srećom uglavnom šaljivih pa su se tako ređali predlozi imena za "drevno energetsko piće" do navodnih boraca za slobode koji uključuju i slobodu da se "posluže sokom od kostiju".

Kurir.rs / RT.com

Foto: Reuters / Mohamed Abd El Ghany

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...