MALIŠAN (2) SE UPIŠKIO U KREVET, A JEZIVA REAKCIJA MAJKE JE SVE UŽASNULA: Zbog brutalnog zločina osuđena na 40 godina robije!
Foto: Printscreen/ Facebook

MONSTRUM

MALIŠAN (2) SE UPIŠKIO U KREVET, A JEZIVA REAKCIJA MAJKE JE SVE UŽASNULA: Zbog brutalnog zločina osuđena na 40 godina robije!

Planeta -

Katrina Šangro (30) iz Južne Dakote osuđena je na 40 godina zatvora nakon što je priznala da je u napadu besa ubila dvogodišnjeg sinčića.

Katrina je sina Kajlena pretukla kaišem s nitnama, bacila ga na zemlju i šutirala u stomak u glavu - zbog toga što je, vrativši se kući videla da se upiškio u krevet.

Ona je navela u priznanju da je pre brutalnog napada na dete mnogo popila i uzela analgetike i da se još više razbesnela kada ju je dečak "pogledao ispod oka" i oslovio sa "Endži".

Ona je objasnila da je Endži ime njene tetke po ocu, koja se starala o detetu sve dok ga sud, nekoliko nedelja pred smrt, nije ponovo poverio njoj.

Otac dečaka izdržava kaznu u federalnom zatvoru zbog zlostavljanja i zanemarivanja sina kojeg ima sa drugom ženom.

Pomoćni tužilac Sara Kolins izjavila je tokom izricanja presude da je dvogodišnjak imao krvarenje u mozgu, opekotine na glavi od gašenja cigareta i užasne povrede na genitalijama.

Posle detetove smrti Šangro i njena majka Sonja Dabrej očistile su dete od krvi i izmeta i uklonili tragove sa mesta zločina, a kada je majka pozvala hitnu pomoć, rekla je da se dete zadavilo sokom od jabuke.

Majka se pravdala da je "toga dana sve išlo naopako" i rekla da se kaje, a detetova baba tvrdi da nije kriva i odgovaraće pred sudom u novembru.

Kurir.rs/ Nypost.com

Foto: Printscreen/ Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track