Najnovije vesti

NOVA DRAMA U ŽIVOTU SRPSKE PRINCEZE: Posinak (16) ćerke Jelisavete Karađorđević skinut sa vešala na psihijatriji, dečaku se bore za život!
Foto: Printscreen Facebook

sekte, droga

NOVA DRAMA U ŽIVOTU SRPSKE PRINCEZE: Posinak (16) ćerke Jelisavete Karađorđević skinut sa vešala na psihijatriji, dečaku se bore za život!

Planeta

Porodicu srpske princeze Katarina Oksenberg, ćerke Jelisavete Karađorđević, zadesila je nova tragedija.

 

Katarina još vodi nadljudsku borbu da izbavi ćerku Indiju iz kandži "seks sekte",  a sada im se desila nova drama. Naime, sin njenog bivšeg supruga Kasper Van Dien mlađi (16) skinut je sa vešala i lekari se bore za njegov život.

Dečak, koga je Katarina Oksenberg gledala kao svoje dete dok je bila u braku sa njegovim ocem, pokušao je samoubistvo vešanjem u psihijatrijskoj bolnici.

On je pao u komu, a Keri Mičam, majka dečaka, i unuka američkog glumca Roberta Mičama, objavila je na društvenim mrežama da sumnja da će se njen sin Kasper izvući, javili su svetski mediji.

"Moj sin se obesio. Ne reaguje i ne diše dobro. Ne znamo da li će preživeti", rekla je.

kako kaže neimenovani izvor on je bio očajan jer ga je nedavno ostavila devojka, i zbog loših odnosa sa ocem od kog se udaljio. Doskorašnji suprug Katarine Oksenberg, glumac Kasper Van Dien, bio je oženjen dečakovom majkom četiri godine tokom devedesetih, i imaju dvoje dece Boa i Karolinu. Izvori magazina navode da se dečak borio sa psihičkim poremećajima poslednjih meseci.

Samoubistva vešanjem poznatih ličnosti poslednjih meseci punili su novinske stupce i sajtove. Poslednji je slučaj kuvara-reportera Entonija Bordejna (61), koji se na isti način ubio.

Kao i Van Dien, Bordejn se borio sa zavisnošću od droge u prošlosti, kao i sa napadima depresije.

Kurir.rs/radaronline.com

Foto printscreen Facebook

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...