NOVA DRAMA U ŽIVOTU SRPSKE PRINCEZE: Posinak (16) ćerke Jelisavete Karađorđević skinut sa vešala na psihijatriji, dečaku se bore za život!
Foto: Printscreen Facebook

sekte, droga

NOVA DRAMA U ŽIVOTU SRPSKE PRINCEZE: Posinak (16) ćerke Jelisavete Karađorđević skinut sa vešala na psihijatriji, dečaku se bore za život!

Planeta -

Porodicu srpske princeze Katarina Oksenberg, ćerke Jelisavete Karađorđević, zadesila je nova tragedija.

Katarina još vodi nadljudsku borbu da izbavi ćerku Indiju iz kandži "seks sekte", a sada im se desila nova drama. Naime, sin njenog bivšeg supruga Kasper Van Dien mlađi (16) skinut je sa vešala i lekari se bore za njegov život.

Dečak, koga je Katarina Oksenberg gledala kao svoje dete dok je bila u braku sa njegovim ocem, pokušao je samoubistvo vešanjem u psihijatrijskoj bolnici.

On je pao u komu, a Keri Mičam, majka dečaka, i unuka američkog glumca Roberta Mičama, objavila je na društvenim mrežama da sumnja da će se njen sin Kasper izvući, javili su svetski mediji.

"Moj sin se obesio. Ne reaguje i ne diše dobro. Ne znamo da li će preživeti", rekla je.

kako kaže neimenovani izvor on je bio očajan jer ga je nedavno ostavila devojka, i zbog loših odnosa sa ocem od kog se udaljio. Doskorašnji suprug Katarine Oksenberg, glumac Kasper Van Dien, bio je oženjen dečakovom majkom četiri godine tokom devedesetih, i imaju dvoje dece Boa i Karolinu. Izvori magazina navode da se dečak borio sa psihičkim poremećajima poslednjih meseci.

Samoubistva vešanjem poznatih ličnosti poslednjih meseci punili su novinske stupce i sajtove. Poslednji je slučaj kuvara-reportera Entonija Bordejna (61), koji se na isti način ubio.

Kao i Van Dien, Bordejn se borio sa zavisnošću od droge u prošlosti, kao i sa napadima depresije.

Kurir.rs/radaronline.com

Foto printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track