AUTISTIČNU DEVOJKU DRŽALI U KAVEZU I MUČILI: Porodica iz pakla naterala rođaku da jede pepeo svoje pokojne majke, nudili je kao seksualnu robinju!
Foto: YouTube prtscr / WDSU News

krili je u šatoru

AUTISTIČNU DEVOJKU DRŽALI U KAVEZU I MUČILI: Porodica iz pakla naterala rođaku da jede pepeo svoje pokojne majke, nudili je kao seksualnu robinju!

Planeta -

Petočlana porodica u Nju Orleansu, SAD, optužena je da je u zatočeništvu držala svoju mladu autističnu rođaku u kavezu pored svoje kamp-kućice i da su je tokom 10 meseci stravično mučili.

Rejlen Noup (42) je trebalo da brine o svojoj rođaki (22), čije ime nije objavljeno, nakon smrti njene majke 2015. godine. Među optuženima su i članovi porodice Teri Noup (45), Džodi Lamber (23) i Tejlor Noup.

Rođaci su zatvorili nesrećnu devojku u kavez van kuće u koji su stavili šator i bure koje je koristila kao toalet.

U optužnici stoji da su je fizički i psihički mučili i terali na rad, a kada nije radila morala je da bude u kavezu. Nakon jednog pokušaja bega, zapretili su joj da će je ubiti.

U sudskim dokumentima je navedeno da su rođaci između ostalog razbili žrtvi dlan čekićem, palili joj ruke upaljačem i gađali je vazdušnom pouškom.

U jednom incidentu prisilili su je da pojede pepeo svoje pokojne majke.

U dokumentima takođe stoji da je porodica svoju rođaku želela da prodaje kao seksualnu robinju. Prisiljavali su je da nudi seksualne usluge muškarcima koji su dolazili u goste.

Nesrećna devojka je bila prisiljavana da čisti kamp-kućicu četkicom za zube i da makazama seče travu oko kućice, a ako ne ispuni to što su joj tražili, rođaci su je izgladnjivali.

Ova monstruozna porodica uhapšena je 2016. godine kada je zamenik šerifa ugledao devojku kako tumara u dvorištu iza kućice. Kako je tada rekao, nesretnica je bila vidno izgladnjivana i prekrivena ujedima insekata.

Pored, optužbi za mučenje, Teri Noup je optužen i z akrađu državnih para jer je na ime brige devojke koju su mučili, od socijalnog dobio skoro 9.000 dolara.

Ako budu osuđeni, zlostavljačima preti doživotna zatvorska kazna.

Kurir.rs / Fox59.com

Foto: YouTube prtscr / WDSU News

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track