ZLOČIN KOJI JE SKAMENIO NEMAČKU: Osuđeni majka i ljubavnik koji su silovali njenog sina (7) i podvodili ga pedofilima (VIDEO)
Sud u Nemačkoj, Foto: Screesnhot

dobila 12 godina robije

ZLOČIN KOJI JE SKAMENIO NEMAČKU: Osuđeni majka i ljubavnik koji su silovali njenog sina (7) i podvodili ga pedofilima (VIDEO)

Planeta -

Nemica Berin T. (48) i njen partner Kristijan L (39) osuđeni su na zatvorske kazne jer su njenog sedmogodišnjeg sina seksualno zlostavljali i podvodili pedofilima.

Sud u Frajburgu je ženu osudio na 12 i po godina, a njenog partnera na 12 godina zatvora zbog zločina koji je šokirao Nemačku.

Nemačka policija uhapsila je Kristijana L. u septembru prošle godine u Minstertalu (pokrajina Baden-Virtemberg). On je pred istim sudom odgovarao još 2010, zbog posedovanja i širenje dečje pornografije, seksualnog zlostavljanja i prevare. Tada je osuđen na četiri godine zatvora, a kada je oslobođen, zabranjen mu je svaki kontakt s decom.

Berin T. je navodno bila upoznata s Kristijanovom prošlošću, jer joj je on sve ispričao i rekao da ga privlači njen sin. Samo ako se pomiri s tim, ući će u vezu s njom, rekao joj je, a ona je posle kraćeg razmišljanja pristala na sve, prenosi "Zidojče cajtung", pozivajući se na tužilaštvo.

Od 2016. Kristijan L. je živeo sa Berin T. u mestu Štaufen (Baden-Virtemberg).

Dečaka, koji sada ima 10 godina, njih dvoje su seksualno zlostavljali duže od dve godine. osim toga oni su dete nudili preko Darkneta muškarcima pedofilima iz Nemačke i iz inostranstva za novac.

Na suđenju su objavljeni zastrašujući video-snimci koji to dokazuju. Iako se dečak opirao, optuženi nisu prestajali. Psovali su ga i pretili mu da će ga odvesti u dom.

Kristijan L. i drugi muškarci silovali su dečaka bezbroj puta. Očuh je s ostalim pedofilima čak osmišljavao scenarija za tok zlostavljanja.

Njih dvoje će morati i da odgovaraju na optužbe i da su seksualno iskorišćavali i trogodišnju devojčicu, ćerku Berinine drugarice.

Kurir.rs/Suddeutsche.de

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track