DEMON KLOVN OSUĐEN NA 42 GODINE ROBIJE: Maskirao se, navukao kandže i iskasapio beskućnika! (VIDEO)
Foto: Policija Denvera/Instagram

ZOVU GA ĐAVO

DEMON KLOVN OSUĐEN NA 42 GODINE ROBIJE: Maskirao se, navukao kandže i iskasapio beskućnika! (VIDEO)

Planeta -

Muškarac s maskom demonskog klovna i rukavicama s kandžama osuđen je na 42 godine zatvora zato što je u maju 2017. na parkingu restorana u Koloradu ubio beskućnika.

Kristijan Gulzov (37) proglašen je krivim u junu, a sud u Denveru sad mu je odredio kaznu zbog toga što je iskasapio Brajana Lusera (29).

Gulzov, koji se predstavlja i kao Krisef Gilzovprizenštajn, posvađao se tog 23. juna s Luserom u prodavnici na jednoj benzinskoj pumpi u Denveru. Lusero je prekinuo svađu i izašao, ali Gulzov ga je pošao za njim. Sustigao ga je na parkingu i zaklao ga, pa je seo na skuter i dao se u beg.

Policajci su odmah reagovali. Lusera su na licu mesta proglasili mrtvim i dali se u potragu za Gulzovom, koji nije daleko odmakao. Kad su ga uhapsili, na sebi je još imao odeću natopljenu krvlju. Tvrdio je da beskućnik vikao na njega da se skloni iz njegove ulice i da ga je "slučajno ubo", ali svedoci su razjasnili da je ipak Gulzov započeo kavgu i zaklao nesrećnog Lusera.

foto: Printscreen Instagram

Gulzov je bio frontmen hevi metal benda, ali izdržavao se radeći u piceriji. Nadimak mu je Đavo, a komšije ga znaju po jezivoj klovnovskoj maski, koju je nosio i privatno. Zna ga i policija, jer ga je više puta privodila zbog nasilja u porodici.

Kurir.rs/Fox News

Foto: Policija Denvera/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track