OTAC OSUMNJIČEN ZA GNUSNI ZLOČIN IZNEO ŠOKANTNU ODBRANU: Decu je zadavila žena, a ja sam je onda ubio u besu (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

slučaj koji je šokirao ameriku

OTAC OSUMNJIČEN ZA GNUSNI ZLOČIN IZNEO ŠOKANTNU ODBRANU: Decu je zadavila žena, a ja sam je onda ubio u besu (VIDEO)

Planeta -

Kristofer Vots (33) iz američke savezne države Kolorado koji je u istražnom zatvoru pod sumnjom da je ubio trudnu suprugu i dve ćerke, tvrdi da je njegova supruga zadavila njihove devojčice i da ju je on onda ubio iz osvete.

Vots kaže da je supruzi Šenen rekao da želi razvod i da je ona posle toga napala decu. Zbog toga je njegova advokatica, Megan Ring, tražila da se uradi DNK testiranje vratova dece. Međutim, policija mu ne veruje.

foto: AP

Policija je, takođe, otkrila da je Kristofer ženu varao s koleginicom s posla što je on u početku negirao. Šenen (34) i njene ćerke Bela (4) i Selest (3) nestale su prošlog ponedeljka iz svoje kuće u Frederiku. Vot je čak sledećeg dana za lokalnu televiziju govorio da mu je kuća prazna i koliko mu nedostaje njegova porodica.

foto: AP

Dva dana posle nestanka, Vots je policiji priznao da ih je ubio. Istražitelje je odveo do mesta gde je bacio tela - na zemljištu naftne kompanije u kojoj je radio. Tela devojčica bacio je u tank za naftu, a ženino telo ostavio je u blizini, u plitko iskopanom grobu. Šenen je u trenutku ubistva bila trudna.

Franki Rusek, Šenenin mlađi brat, rekao je policiji da je njegova sestra žarko želela da ima decu, a svaka trudnoća je bila rizična jer je imala lupus.

"Bila je savršena majka. Ne kažem to samo zato što sam joj brat. Kada sam došao da živim s njima na nekoliko meseci kada je Bela tek rođena, nisam mogao da verujem. Bio sam iscrpljen samo od gledanja šta moja sestra sve uspe da uradi. Zbog nje je roditeljstvo izgledalo kao nešto lagano", prisetio se Frenki.

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track