Najnovije vesti

Upoznala je SAVRŠENOG MLADIĆA na Fejsbuku i počela da izlazi sa njim! Jedne noći joj je zazvonio telefon i POČEO JE PAKAO!
Foto: Facebook/Sean Simmons

strava

Upoznala je SAVRŠENOG MLADIĆA na Fejsbuku i počela da izlazi sa njim! Jedne noći joj je zazvonio telefon i POČEO JE PAKAO!

Planeta

Britanac Šon Simons, koji je nekada radio kao barmen u toplesu, odgovara pred sudom nakon što je optužen da je zlostavljao svoju devojku tako što joj je uvio glavu u peškir, a zatim polivao vodom.

Kako je u Kraljevskom sudu u Kingstonu na Halu rekao tužilac Nil Džons, devojka je "gubila dah i mislila je da će umreti". Kasnije tog 20. jula 2016. Simons je u napadu ljubomore izvadio nož pretio joj je da će je ubiti.

Žrtva je posle dva incidenta još kratko vreme bila u vezi s njim, ali se kasnije preselila da bi pobegla od njega. Ona je izjavila da "neće biti sigurna ako Šon bude pušten iz pritvora". "Svesna sam koliko me je malo delilo od smrti za to kratko vreme koje sam provela s Šonom i ne verujem da bih ostala živa kada bismo se ponovo sreli. Moram da napustim Hal. Verujem da će ubiti neku drugu ženu ako ga puste", rekla je.

foto: Facebook/Sean Simmons

Nakon što je saslušano još pet žena koje je zlostavljao, sudija Mark Beri odložio je izricanje presude radi procene rizika koji preti od Simonsa. Par se upoznao na Fejsbuku tog leta i gotovo odmah su počeli da se zabavljaju. Devojka je izjavila da joj je bio veoma drag, ali da je ubrzo shvatila da je ekstremno ljubomoran.

Mesec dana pre davljenja pod vodom, doveo ju je do suza kada ju je pljunuo u lice dok su zajedno ležali u krevetu. Incident je usledio posle njenog 20-minutnog telefonskog razgovora s bivšim dečkom. Simons je bio opsednut njime i zbog njega ju je davio. Sve je počelo navodnom igrom, ali on ju je kasnije vezao za kadu i počeo da je davi.

foto: Facebook/Sean Simmons

"Optuženi joj je vezao zglobove pojasom kućne haljine, što je bilo dovoljno da joj na zglobovima ostanu tragovi", rekao je tužilac. Zatim joj je stavio debeli peškir preko lica i osetila je kako joj sipa vodu na glavu. U decembru prošle godine, Smons je započeo vezu s drugom devojkom, koja je takođe bila žrtva njegovih ljubomornih ispada.

Osim što joj je slao preteće poruke, upao je s nožem na žurku na kojoj je bila, ali je domaćin takođe zgrabio nož i oterao ga. Simons je priznao krivicu za napad i nanošenje fizičke povrede, pretnju ubistvom, vređanje policije i slanje pretećih poruka.

Kurir.rs/Daily mail

Foto: Facebook

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...