HOROR U BRITANSKOJ BOLNICI: Izbo čoveka pa napao pacijente u čekaonici, medicinska sestra sprečila KRVOPROLIĆE! (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

podivljao

HOROR U BRITANSKOJ BOLNICI: Izbo čoveka pa napao pacijente u čekaonici, medicinska sestra sprečila KRVOPROLIĆE! (VIDEO)

Planeta -

Jusufa Aku snimile su bezbednosne kamere kako nožem ubada čoveka ispred bolnice u Lesteru, a onda uleće u čekaonicu prepunu pacijenata i osoblja i čupa kompjutere i baca ih na njih.

Na snimku, nastalom u januaru ove godine vidi se kako pacijenti i osoblje beže dok Aka nastavlja sa divljim napadom. Jedna medicinska sestra je pokušala da ostane pribrana i pomagala je ljudima da pobegnu, usmeravajući ih ka izlazu, dalje od napadača.

U jednom trenutku čovek u kolicima ostao je zaglavljen u prostoriji dok je pokušavao da pobegne. Njega je primetila sestra koja je prišla napadaču koji je i dalje imao nož u ruci i pokušala da mu privuče pažnju na sebe, kako bi čovek u kolicima mogao da se provuče neopaženo. Međutim, napadač je ipak bacio jedan računar na njega.

Kada su svi pacijenti ipak uspeli da odu na bezbedno, sestra je i sama potrčala ka najbližem izlazu, ostavivši Aku sa nožem u čekaonici.

Aka je ovog petka pred sudom priznao krivicu za nanošenje teških povreda nožem 25-godišnjem muškarcu koga je ubo u leđa na ulici i za posedovanje oružja. On je osuđen na pet godina zatvora.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track