OTKAZALA VENČANJE, OSTAVILA VERENIKA I OTERALA PRIJATELJE DO ĐAVOLA: Mlada pobesnela jer gosti nisu hteli da joj udovolje SVADBENIM POKLONOM
Foto: Profimedia

HTELA DA BUDE KARDAŠIJAN

OTKAZALA VENČANJE, OSTAVILA VERENIKA I OTERALA PRIJATELJE DO ĐAVOLA: Mlada pobesnela jer gosti nisu hteli da joj udovolje SVADBENIM POKLONOM

Planeta -

Jedna Kanađanka je postala poznata širom sveta pošto je otkazala venčanje zbog neverovatnog razloga.

Mlada, koja je na internetu identifikovana kao Suzan, otkazala je venčanje, ostavila dugogodišnjeg verenika i optužila svoje prijatelje i porodicu zbog toga što nisu podržali njeno venčanje od 60.000 dolara.

Tokom vikenda, ova priča je postala hit u celom svetu pošto je najpre na Fejsbuku objavljen post u kome se otkazuje venčanje.

"Dragi prijatelji, s velikom tugom objavljujem otkazivanje venčanja. Izvinjavam se što otkazujem samo četiri dana uoči održavanja. Nažalost, verenik i ja smo raskinuli zbog nekih nedavnih problema. Odlučili smo da završimo našu vezu", navodi se na Fejsbuku.

Suzan je potom objasnila kako joj se veza naglo okončala jer njeni gosti nisu uspeli da im poklone po 1.500 dolara koje su od njih tražili.

Ona je napisala da je upoznala svog sada bivšeg verenika sa 14 godina i da su zajedno radili na porodičnoj farmi.

Ona je takođe rekla da su zatim otišli na koledž zajedno i radili naporno kako bi "postali finansijski stabilni".

"Uspeli smo da uštedimo skoro 15.000 dolara za venčanje. S obzirom da je naša ljubav bila bajka, želeli smo ekstravagantno venčanje. Počeli smo da obilazimo mesta i rešili da odaberemo skuplje opcije."

"Naše venčanje iz bajke trebalo je da košta 60.000 dolara, u šta su uključeni i letovi za Arubu. Sve što smo tražili je bila pomoć naših prijatelja i porodice kako bi se to desilo."

Oni su naime od svih gostiju tražili poklon u kešu i to po 1.500 dolara. Međutim, iako su neki u početku obećali, kasnije su počeli da otkazuju.

Suzan je izgubila svaku nadu da će ostvariti svoj san - pogotovo kada je njen verenik ponudio da preskoče veliko venčanje i održe ceremoniju u Las Vegasu.

Bila je ogorčena: "Samo sam želela da budem Kardašijan na jedan dan, a onda ću živeti normalno."

Stvari su se sve pogoršale za Suzan - njen partner je počeo da je ogovara sa prijateljima, počeo je da ostaje do kasno, a sumnjala je da je čak i da je vara.

Na kraju je shatila da jedina stvar koju treba da uradi je da pobegne od svega. Tako da umesto da se uda, odlučila je da ode u Južnu Ameriku na 2 meseca kako bi se oslobodila "toksične energije".

Kurir.rs/ Miror Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track