Najnovije vesti

DECA MONSTRUMI ŠOKIRALA AUSTRALIJU: Obesili bolesnu drugaricu (10) vijačom o drvo u školskom dvorištu! (VIDEO)
Foto: Facebook/Belinda Yoon

STRAVIČNO

DECA MONSTRUMI ŠOKIRALA AUSTRALIJU: Obesili bolesnu drugaricu (10) vijačom o drvo u školskom dvorištu! (VIDEO)

Planeta

Stravično vršnjačko nasilje potreslo je Australiju jer je grupa dece obesila svoju školsku drugaricu Amber Jun (10), koja ima urođenu tešku srčanu manu, o drvo u školskom dvorištu!

Ovaj jezivi slučaj dogodio se u petak u katoličkoj osnovnoj školi "Kraljica apostola" u australijskom gradu Pertu. Reč je o školi koja se hvali "vaspitnom, sadržajnom i bezbednom sredinom" i ima za moto "ljubav, zajedništvo i mir".

Nesrećna devojčica je već bila u ropcu kad ju je spazio jedan učitelj, pritrčao, prerezao vijaču o kojoj je visila i spasao je u poslednji čas.

foto: Facebook/Belinda Yoon

Amberina majka, Belinda Jun, ispričala je medijima da je vršnjačko nasilje nad njenom ćerkom moglo da bude kobno i zato što njena ćerkica ima urođenu tešku srčanu manu - rupu u srcu, zbog koje je nebrojeno puta bila u bolnici.

foto: Printscreen 9 News

"Amber je mnogo toga preturila preko glave, pretrpela toliko bola i užasnih situacija, koje mnoga deca, Bogu hvala, nikada neće doživeti", kaže Belinda i dodaje da su njenu ćerku deca i ranije maltretirala.

foto: Facebook/Belinda Yoon

Posle ovog vešanja, malena će morati kod psihijatra jer pati od teške anksioznosti. Škola se još nije oglasila, ali australijski mediji javljaju da nijedno dete nije ispitano a kamoli kažnjeno zbog ovog stravičnog napada.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto: Fejsbuk/Belinda Jun, Printsckrin 9 News

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...