IMALE MOĆNE MUŽEVE, ALI NISU ODOLELE ŠARMU TELOHRANITELJA: Dve supruge američkih predsednika se upustile u ZABRANJENE afere (FOTO)
Foto: Profimedia, Printscreen/ Twitter

SKANDALI

IMALE MOĆNE MUŽEVE, ALI NISU ODOLELE ŠARMU TELOHRANITELJA: Dve supruge američkih predsednika se upustile u ZABRANJENE afere (FOTO)

Planeta -

Žene koje su nosioci javnih funkcija, ili pak one čiji su muževi u žiži intersovanja, pod lupom su javnosti, pa tako često saznamo za brojne skandale u njihovim životima, čak i preljube.

S vremena na vrreme medijima "pukne bruka" da je neka od slavnih dama odlučila da se upusti u romansu sa svojim telohraniteljem.

Trampova bivša žena Marla Mejpls

Marla Mejpls, druga supruga američkog predsednika Donalda Trampa, 1996. godine ponovo se našla na udaru medija.

foto: Profimedia

Prvo se o njoj pisalo jer je Trampu "rasturila" brak, da bi nekoliko godina kasnije uhvaćena kako ga vara sa Spenserom Vagnerom, tadašnjim telohraniteljem njenog supruga.

foto: Profimedia

Kako piše Dejli mejl jednog dana je policajac koji je patrolirao Trampovom rezidencijom "uhvatio" Vagnera i Marlu kako izlaze iz pomoćne kućice. Oboje su poricali da su bili zajedno, a četiri meseca kasnije Vagner je bio otpušten.

Princeza Dajana

Stručnjak za medije kraljevske porodice, Piter Setlen, izjavio je u jednom intervjuu, a prenosi "Dejli mejl", da je princeza Dajana u periodu između 1992. i 1993. bila "jako zaljubljena" u jednog muškarca. Princeza ga nikad nije imenovala, ali su kružile glasine da se radi o bivšem telohranitelju Beriju Manaki.

On je bio njen dugogodišnji telohranitelj.- Kada sam imala 24, 25 godina bila sam zaljubljena u nekog ko je radio kao obezbeđenje. Ali, on je ubijen - izjavila je jednom prilikom Dajana. Kako piše Dejli mejl 39-godišnjak je bio zajedno sa svojim prijateljem na motoru kada ih je udario automobil.

Elenor Ruzvelt

Nakon što je Elenor Ruzvelt otkrila 1918. godine da je njen suprug Frenklin Ruzvelt vara sa sekretaricom Lusi više od šest godina, odlučila je da mu se osveti.

foto: Profimedia

Kada je 1928. godine njen suprug postao guverner Njujorka, njoj je dodeljen telohranitelj Erl Miler. Da bi se osvetila svom suprugu, počela je da ga vara sa telohraniteljem.

foto: Profimedia

U periodu kada je njen suprug polagao zakletvu, njih dvoje su bili ljubavnici, a za romansu se saznalo nakon što je otkriveno 3.000 ljubavnih pisama koja su razmenjivali međusobno.

Princeza Stefani

Princeza Stefani živela je život kao iz bajke, sve dok joj majka Grejs Keli nije doživela saobraćajnu nesreću i maltene joj umrla na rukama, kada je princeza imala samo 17 godina. Stefani od tog trenutka počinje da vodi drugačiji život i nakon niza romansi, započinje vezu sa telohraniteljem Danijelom Dukretom.

foto: Profimedia

Njen otac princ Rajner, saznao je za ovu romansu nakon što je ona obelodanila da je trudna. Ona je Danijelu rodila sina Luisa 1992. godine i ćerku Paulin 1994. godine, a onda su se njih dvoje 1995. godine i venčali.

Kurir.rs/ Dejli mejl

Foto: Profimedia, Printscreen/ Twitter

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja