HOROR EKSKURZIJA U NEMAČKOJ: Migranti silovali dečaka i prošli BEZ IKAKVE KAZNE
Foto: Profimedia

ŠOKANTNO

HOROR EKSKURZIJA U NEMAČKOJ: Migranti silovali dečaka i prošli BEZ IKAKVE KAZNE

Planeta -

Dvojica školaraca iz Avganistana i jedan iz Sirije, stari 10 i 11 godina, na školskom izletu seksualno su zlostavljali desetogodišnjeg Nemca.

Nemačku je potresao još jedan zločin za koji su okrivljeni migranti, a ovog puta žrtva je 10-godišnji dečak iz Berlina!

Naime, njega su silovala trojica drugara - dvojica Avganistanaca i jedan Sirijac, stari 10 i 11 godina.

Dvojica ga držala

Nezapamćeni zločin se dogodio na školskom izletu, kada je 38 učenika iz jedne berlinske osnovne škole išlo da obiđe zamak Krehlendorf, koji se nalazi u Nordvestukermarku.

Planirano je da učenici provedu zabavan dan u prirodi uz učenje i druženje, ali dan se pretvorio u horor za neimenovanog mališana.

"Sad ćemo da te silujemo", govorili su nasilnici, koji su brzo savladali bespomoćnu žrtvu.

KLJUČA U KEMNICU Jedan od najgorih zločina u koji su umešani migranti još od izbijanja krize 2015. dogodio se u trenutku kada Nemačku potresa serija protesta ekstremnih desničara i levičara, nakon što su dvojica azilanata noževima usmrtila jednog 35-godišnjeg nemačkog državljanina. U sukobima tokom višednevnih marševa u Kemincu povređeno je nekoliko desetina osoba.

Avganistanac i Sirijac stari 10 godina su ga držali dok ga je 10-godišnji dečak iz Avganistana silovao, preneo je dnevnik Berliner cajtung.

Zločin su posmatrala još dvojica učenika, ali oni nisu prijavili učiteljima šta se dogodilo.

Užas je otkriven tek desetak dana kasnije, kada je jedan od drugara silovanog dečaka prijavio socijalnom radniku u školi šta se dogodilo tokom izleta.

Usledio je čitav niz mera prema strogoj proceduri da bi se zaštitio identitet i žrtve i počinilaca, imajući u vidu da je reč o maloletnim osobama. Škola je obavestila roditelje i policiju, a nasilnici su suspendovani.

Izbačeni iz škole

Tužilaštvo je razmotrilo slučaj i zaključilo da nema osnova za pokretanje krivičnog postupka jer su počinioci previše mladi i ne mogu krivično da odgovaraju.

Prema nemačkom zakonu, 14 godina je granica kada osoba može da bude izvedena pred sud. Najteža kazna koja preti zlostavljačima je izbacivanje iz redovne škole i upisivanje u školu za učenike s posebnim potrebama.

Kurir.rs

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja