PANIKA NA AERODROMU! AVION SA BOLESNIM PUTNICIMA SLETEO U NJUJORK: Vlasti ga stavile u karantin, 12 smešteno u bolnicu, a snimak otkriva KONFUZIJU U LETELICI (FOTO, VIDEO)
Foto: YT Screenshot

drama

PANIKA NA AERODROMU! AVION SA BOLESNIM PUTNICIMA SLETEO U NJUJORK: Vlasti ga stavile u karantin, 12 smešteno u bolnicu, a snimak otkriva KONFUZIJU U LETELICI (FOTO, VIDEO)

Planeta -

Avion iz Emirata na letu iz Dubaija na aerodromu "Džon F. Kenedi" u Njujorku je stavljen u karantin nakon što je desetini putnika navodno pozlilo.

Putnici sa leta "Emirejtsa" su stavljeni u karantin na aerodromu "Džon F. Kenedi" u Njujorku, nakon što je, kako se navodi, utvrđeno da je desetak putnika ozbiljno obolelo tokom leta iz Dubaija. Prvobitna informacija je bila da je simptome - kašalj i temperaturu imalo oko 100 putnika.

Prema prvim informacijama najmanje 12 ljudi prebačeno je u bolnicu. Pozivajući se na aerodromske izvore, NBC navodi da su se loše osećali i neki od članova posade.

Let "Emirejtsa" broj 203 iz Dubaija stigao je u sredu u 8.50 ujutru, a pilot je izrazio zabrinutost zbog desetina putnika koji su imali povišenu temperaturu i kašalj, kažu lokalni izveštaji.

​Avion su dočekali službenici aerodromske policije i Centra za kontrolu i prevenciju bolesti u zoni za proveru putnika.

​Avion nije upućen na terminal jer timovi hitne medicinske pomoći istražuju uzroke bolesti.

Dok je uzrok oboljevanja i dalje nepoznat, izvori koji su upoznati sa situacijom na terenu veruju da bi problem mogao biti vezan za hranu.

Međutim, sumnje se mogu promeniti na osnovu novih informacija koje će pružiti Centar za kontrolu i prevenciju bolesti.

Kurir.rs/Sputnjik

Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track