STENA PALA NA PUNU PLAŽU OMILJENOG LETOVALIŠTA SRBA U GRČKOJ: Povređeno 7 turista, najgore prošla češka porodica! (VIDEO)
Foto: printascreen

drama

STENA PALA NA PUNU PLAŽU OMILJENOG LETOVALIŠTA SRBA U GRČKOJ: Povređeno 7 turista, najgore prošla češka porodica! (VIDEO)

Planeta -

Najmanje sedam osoba povređeno je danas u odronu stene na popularnoj plaži Navagio na ostrvu Zakintos, saopštile su grčke vlasti.

Među povređenima je Čehinja (34) koja ima frakturu pršljena i njen suprug i dvoje dece, koji su hospitalizovani sa lakšim povredama.

Ostalo troje povređenih je zbrinuto i pušteno na kućno lečenje. Lokalni mediji su preneli izjave očevidaca da je velika stena pala u more i stvorila veliki talas koji je potopio male brodove.

Zvaničnici iz luke su saopštili da je plaža evakuisana, a da je brodovima sa tursitima zabranjeno da prilaze plaži do daljnjeg. Prema rečima vlasnika privatnih brodova u vreme odrona nalazila su se tri broda sa putnicima u tom području.

"Čuli smo zvuk i manji deo stene je pao u more, onda je pao drugi deo i na kraju treći veliki deo koji je izazvao talase i prevrnuo brodove, rekao je neimenovani svedok agenciji ANA.

Kurir.rs/Tanjug

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track