SENZACIONALNO OTKRIĆE! ISPLIVALE MRAČNE TAJNE PILOTA NESTALOG AVIONA MH370: Pre nego što su iščezli poslao 97 JEZIVIH SEKS poruka fatalnim blizankama kojima je BIO OPSEDNUT!
Foto: Printscreen Facebook, Printscreen Instagram, Fonet/AP, AP

NOVA SAZNANJA

SENZACIONALNO OTKRIĆE! ISPLIVALE MRAČNE TAJNE PILOTA NESTALOG AVIONA MH370: Pre nego što su iščezli poslao 97 JEZIVIH SEKS poruka fatalnim blizankama kojima je BIO OPSEDNUT!

Planeta -

Zahari Ahmed Šah (53), pilot malezijskog aviona na letu MH370, koji je u martu 2014. sa 238 putnika i članova posade nestao, imao je tamnu stranu koju je istraga tek sad obelodanila.

Iako je bio oženjen i otac troje dese, Šah je bio opsednut sestrama blizankama Lan Ći Hui (Lan Qi Hui) i Ći Min Lan (Qi Min Lan), moleći ih da dođu u Kuala Lumpur, a sestre tvrde da su poruke bile seksualnog sadržaja.

Ispod fotografije Ći Min Lan u kućnoj haljini napisao je "samo tuširanje?"

Psiholozi koji su pregledali poruke kažu da je Šah destruktivna osoba. Iako mu sestre nisu odgovarale, on nije odustajao. Stalno im se javljao s pitanjem kada dolaze u glavni grad Malezije.

Šah je često koristio Fejsbuk, između ostalog i da bi vređao malezijskog premijera Nadžiba Razaka, kog je u jednom postu nazvao kretenom. Sličnim rečima častio je i vladu, koja je vlasnik avio-kompanije "Malezija erlajnz", za koju je radio.

Na društvenim mrežama je napisao: "U svakom od nas leži buntovnik. Pustite ga napolje!"

foto: Printscreen Instagram

Stručnjak za avijaciju Džefri Tomas kaže hza australijsko izdanje Dejli telegrafa da je malezijska avio-kompanija trebalo da ga otpusti zbog takvih političkih stavova.

"Avio-kompanija je trebalo da bude ozbiljno alarmirana što za nju radi neko s tako jakim antivladinim stavovima. Da je neki 'Kvantasov' pilot uradio sličnu stvar, prizemljili bi ga i kaznili", kaže on.

Šah, pasionirani ribolovac i kuvar, živeo je sa suprugom u luksuznom naselju, a tamo je napravio i sopstveni simulator letenja. Kad je avion nestao, čule su se glasine da se ona odselila.

foto: AP

Istraga, koja je u međuvremenu zvanično okončana, nikada nije utvrdila zašto je avion skrenuo s kursa i, kako se pretpostavlja, srušio se u Indijski okean. Malezijske vlasti su saopštile da će ponovo pokrenuti istragu ako se pojave neki novi dokazi.

Kurir.rs/The Sun

Foto: Printscreen Facebook, Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track