POSLE 17 GODINA ODAO JEZIVU TAJNU, ALI NE I IME UBICE: Da, ja sam zakopao malu Pegi. Umirala je kad mi ju je dao čovek na autobuskoj stanici i izdahnula mi je na rukama!
Foto: Profimedia

MISTERIJA SE NASTAVLJA

POSLE 17 GODINA ODAO JEZIVU TAJNU, ALI NE I IME UBICE: Da, ja sam zakopao malu Pegi. Umirala je kad mi ju je dao čovek na autobuskoj stanici i izdahnula mi je na rukama!

Planeta -

Nemačka policija i dalje ne zna ili zasad ne želi da kaže ko je ubio malu Pegi Knobloh (9), devojčicu koju zovu nemačka Medi, ali glavni osumnjičeni je posle 17 godina priznao da ju je zakopao u šumi.

Pegi je nestala 7. maja 2001. u bavarskom gradu Lihtenbergu dok se vraćala iz škole.

Njene posmrtne ostatke slučajno je jula 2016. našao čovek koji je brao pečurke u graničnoj oblasti između Bavarske i Tiringije. Našao je samo delove skeleta, ali ne i Peginu odeću i ranac.

Tada su istražitelji pronašli i dokaze koji su ih odveli do Manuela S. (41), jednog od glavnih osumnjičenih kad je devojčica nestala. On se u međuvremenu oženio, ima dvoje dece i s porodicom živi na tastovom seoskom imanju u Marklojtenu. Više puta je saslušavan, poslednji put 13. septembra, kad je policija izvršila raciju na tom imanju.

Iako je Manuel S. bio glavni osumnjičeni, uhapšen je njegov mentalno zaostali prijatelj Ulvi K. (40). Čak mu je i suđeno za ubistvo male Pegi, ali oslobođen je zbog nedostatka dokaza.

Ulvi K.
Ulvi K. foto: Profimedia

Ulvi K. je policiji ispričao dve različite priče. Prvo je rekao da je Manuel ubio devojčicu, a kasnije je tvrdio da je Manuel sakrio telo.

Pegi Knobloh, nadgrobna ploča
Pegi Knobloh, nadgrobna pločafoto: Profimedia

Sada je Manuel priznao da je zakopao malu Pegi! Navodno mu je jedan čovek na autobuskoj stanici predao devojčicu koja je umirala. Manuel je navodno pokušao da je oživi, a kad nije uspeo, zamotao ju je u ćebe, stavio u automobil i odvezao u šumu, gde ju je i zakopao.

Pegini roditelji, Suzana K. i Mario S.
Pegini roditelji, Suzana K. i Mario S.foto: Profimedia

Policija sada istražuje ko je taj misteriozni muškarac i da li je priča zaista istina, a agonija Pegine porodice se i dalje nastavlja.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track