ITALIJA TUGUJE ZA SVOJIM NAJPOZNATIJIM PLEJBOJEM! Hvalio se da je spavao sa 6.000 žena, POSLEDNJA GA KOŠTALA GLAVE! U Švedskoj mu digli kip! (FOTO)
Foto: Profimedia

smrt romea iz riminija

ITALIJA TUGUJE ZA SVOJIM NAJPOZNATIJIM PLEJBOJEM! Hvalio se da je spavao sa 6.000 žena, POSLEDNJA GA KOŠTALA GLAVE! U Švedskoj mu digli kip! (FOTO)

Planeta -

Mauricio Canfanti (63), plejboj kog su 80-tih nazvali "najuspešnijim italijanskim ljubavnikom", preminuo je usred seksa sa 40 godina mlađom turistkinjom.

Romeo iz Riminija, kako su ga još zvali, hvalio se da je od svoje 17 godine spavao s više od 6.000 žena.

Proslavio se kao promoter noćnog kluba "Blou ap" (Blow up), a posao mu je i bio da zainteresuje žene da uđu u klub. Kasnije je otkrio da je svakog leta u proseku zavodio oko 200 žena. Neke su se vraćale i idućih godina na odmor u Italiju samo zbog njega!

foto: Profimedia

Preminuo je u sredu, kad je doživeo srčani udar tokom seksa sa 40 godina mlađom turistkinjom na zadnjem sedištu auta, navodno. Šokirana devojka je pozvala hitnu pomoć, ali lekari su samo mogli da potvrde smrt.

Italijanski mediji komentišu da je otišao radeći ono što je znao najbolje i onako kako bi i sam izabrao.

foto: Profimedia

Canfati je zime provodio u Skandinaviji, gde je radio za turističke agencije. Postao je tako slavan po ljubavnom umešu da su mu u jednom švedskom gradu podigli kip od voska!

foto: Profimedia

Zimi je radio u turističkim agencijama u Skandinaviji, a zbog ljubavnog umijeća podignut mu je voštani kip u jednom švedskom gradu. Iako je uvek bio atletske građe, govorio je da nikad nije išao u teretanu.

"Ali sam puno trenirao u krevetu", govorio je.

foto: Profimedia

Gradonačelnik Riminija mu je izrazio počast, rekavši da je umrla "legenda noći" i jedan od zaštitnih znakova grada. I sam Mauricio je često govorio da je za italijanski turizam napravio više nego neke velike agencije.

U poslednjem intervjuu, koji je dao 2014. za nemački Bild, najavio je da ide u penziju.

foto: Profimedia

"Imam 59 godina i postajem prestar za ovo", rekao je. Tada je ispričao i da je voleo baš svaku ženu s kojom je spavao, a njegove brojne ljubavnice hvalile su se da imaju decu s njim.

Kurir.rs/100odsto/Daily Mail

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track