NATAŠA JE POJELA SENDVIČ U AVIONU I UMRLA, A REČI NJENE MAJKE KIDAJU DUŠU: Taši, ljubavi, uskoro ćemo biti zajedno!
Foto: Printscreen/ Youtube

SMRT ĆERKE MILIJARDERA

NATAŠA JE POJELA SENDVIČ U AVIONU I UMRLA, A REČI NJENE MAJKE KIDAJU DUŠU: Taši, ljubavi, uskoro ćemo biti zajedno!

Planeta -

Nataša Ednan-Laperus (15) iz Londona bila je na putu u Nicu, gde je 2016. trebala da provede letnje praznike, kad se srušila u avionu zbog alergijske reakcije na sendvič i preminula. Njen otac bio je sa njom, a majka se potresnim rečima oprostila od svoje mezimice.

Tanjin suprug Nadim stavio je mobilni telefon na jastuk pored uha njihove ćerka kada je postalo jasno da on neće preživeti katastrofalnu alergijsku reakciju na susam koji se nalazio u bagetu poznatog proizvođača sendviča u Velikoj Britaniji.

"Taši, ljubavi. Toliko te volim. Uskoro ćemo biti zajedno", to su bile poslednje reči koje je Tanja Ednan-Laperouz rekla svojoj ćerki Nataši (15) koja je ležala u bolnici u gotovo 1.000 kilometara udaljenoj Francuskoj.

"Moraš se sada oprostiti od nje", molio je Nadim suprugu koja je bila na aerodromu Stansted i čekala prvi let za Francusku kako bi bila sa svojom ćerkom.

"Nemoj gubiti vreme. Može da umre svakog trenutka. Reci nešto, možda te čuje", govorio je Tanji suprug.

Ova potresna priča postala je dostupna javnosti u subotu, kada su roditelji nesrećne Nataše odlučili sa svim da podele poslednje trenutke koje su imali sa svojom ćerkom, a sve nakon završetka istrage za koju se pretpostavlja da će podići veliku buru u industriji prehrane.

Devojčica alergična na susam umrla je kad je pojela baget kupljen na aerodromu. Nataša Ednan-Laperus (15) iz Londona bila je na putu u Nicu, gde je 2016. trebala da provede letne praznike, kad se srušila u avionu.

Iako joj je njen otac odmah dao dve injekcije, devojčica je umrla u roku od nekoliko sati u bolnici u Nici.

Nataša je na Hitrou pojela artičoku, maslinu i baget kupljen u radnji poznatog britanskog lanca "Pret a Manger". Kobni susam bio je u pecivu, a ne na kori, pa se tako nije video.

Kurir.rs

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track