Najnovije vesti

HITLER JE BIO GEJ I VOLEO JE TINEJDŽERE: Tajni dosije CIA otkriva pravo lice firera! Privlačio ga je muškarac čiji je nadimak bio GOSPOĐICA ANA
Foto: Profimedia

TAJNE IZ PROŠLOSTI

HITLER JE BIO GEJ I VOLEO JE TINEJDŽERE: Tajni dosije CIA otkriva pravo lice firera! Privlačio ga je muškarac čiji je nadimak bio GOSPOĐICA ANA

Planeta

Hitler imao homoseksualnu crtu, a mladost proveo u hostelu koji je imao reputaciju po tome što su tamo odlazili muškarci tražeći "homoseksualni užitak", otrkivaju tajni dosijei CIA, i to uprkos tome što je bio licemerni bezobzirni diktator koji je brutalno progonio homoseksualce kada je postao vođa Trećeg rajha.

Tajni dosjei CIA o nacističkom vođi Adolfu Hitleru otkrivaju njegov profil napravljen 1942. godine za vreme Drugog svetskog rata. 

foto: Profimedia

Dosje je imao oznaku "strogo poverljivo", a sastavla ga Kancelarija za strateške usluge (OSS), prethodnica CIA, koja je osnovana  1947. godine i opisan je kao "biografska skica" Hitlera za Vašington. Dokument je sastavljen gotovo godinu dana nakon što su se SAD priključile ratu.

Tamo se opisuje kako je Hitler bio upoznat s mladim žigolima za vreme svog života u Beču pre Prvog svetskog rata.

Hitlerova seksualnost tema je brojnih rasprava više od pola veka, jer istoričari i biografi pokušavaju da otkriju misterije nacističkog vođe od njegovog samoubistva na kraju Drugog svetskog rata.

foto: Profimedia

Poznato je da je imao dugogodišnju ljubavnicu Evu Braun, a mogu se čuti i glasine da je imao aferu sa svojom nećakom Geli Raubal.

Zli diktator je takođe bezobzirno progonio homoseksualce, upućujući njih 15.000 u koncentracione logore. Hitler ih je jednom prilikom opisao "opasnima kao kuga".

Gospođica Ana

"Informacije koje su došle do mene navele su me da smatram Hitlera sadomazohističkim tipom čoveka koji ima moguće homoseksualne tendencije u sebi", navodi se u dosjeu.

foto: Profimedia

Smatra se kako je nacistički vođa imao seksualnu privlačnost prema Rudolfu Hesu, njegovom zameniku koji je uhvaćen 1941. godine. A Hesu je nadimak bio "gospođica Ana" zbog njegove navike da na balove dolazi obučen kao žena.

U dokumentu se navodi kako su Hitlera privlačili tinejdžeri, i kako se smatra da on nije imao homoseksualne veze tokom svog života u Beču.

Kurir.rs/ Dejli Star

Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...