ŽENA KOJA JE GLUMILA GOLU MELANIJU U PANICI: Prete mi silovanjem i smrću! (VIDEO)
Foto: Printscreen Twitter/@Tip

OPASAN SPOT

ŽENA KOJA JE GLUMILA GOLU MELANIJU U PANICI: Prete mi silovanjem i smrću! (VIDEO)

Planeta -

Pre samo nekoliko dana reper Ti Aj (T.I.), čije je pravo ime Kliford Haris Mlađi, uspeo je da izazove kontroverze u medijima kada je u svom spotu angažovao ženu koja neodoljivo podseća na Melaniju Tramp, a koja je imala zadatak da naga pleše u Beloj kući.

Koliko je ovaj video-spot izazvao reakcije javnosti govori činjenica da je za samo nekoliko dana pogledan više od 85 miliona puta, a manekenka Melani Marden, koja je glumila Melaniju Tramp, otkriva da je čak dobijala pretnje smrću od momenta kada je snimak ugledao svetlost dana.

"Neko je poručio da će me udariti svojim autom, neko da će me napasti palicom za bejzbol, a ima onih koji žele da me siluju i i ubiju", Mardenova je kazala za Insajd edišn (Inside Edition). Lepa plavuša tvrdi da, po njenom mišljenju, ne postoji razlog zbog kog bi prva dama besnela.

"Suprug prve dame Amerike je zlostavljač. Da sam je vređala i ponižavala, to bi bila jedna stvar, ali mislim da nisam. Nisam mislila ništa loše", kaže kanadska manekenka i dodaje da nije imala nameru da na ovaj način, učestovanjem u Ti Ajovom spotu, iznosi svoju političku stranu.

"To je bila samo prilika za mene da istupim iz svoje zone komfora i igram prvu damu - da, ja sam gola, što nikada nisam ranije radila", otkrila je.

Melani je sada dala mali uvod u njen nadolazeći projekat - ovog puta sa garderobom na sebi, oponašajući Melanijin akcenat.

Kada je reč o komentarima korisnika interneta, oni su podeljeni, ali mnogi ipak kažu da reakcija prve dame je bila "lažan bes", jer su već videli Melaniju golu na fotografijama koje je snimila dok se bavila manekenstvom.

Kurir.rs/B92

Foto: Printscreen Twitter/@Ti

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track