ONI SU OSVOJILI MILIONE NA LUTRIJI, PA GORKO ZAŽALILI: Mnogi su postali beskućnici, a jedan je pronađen zabetoniran!(VIDEO)
Foto: YT Screenshot

sudbina

ONI SU OSVOJILI MILIONE NA LUTRIJI, PA GORKO ZAŽALILI: Mnogi su postali beskućnici, a jedan je pronađen zabetoniran!(VIDEO)

Planeta -

Dok Ameriku trese loto groznica u očekivanju premije od 1,6 milijardi dolara, treba se podsetiti kako su prošli nekadašnji dobitnici velikih novčanih suma.

Britanac Majkl Kerol je dobio 9,7 miliona funti na lutriji, a sve je potrošio na prostitutke, drogu i kocku. Posle osam godina ponovo je bio bez prebijene pare i skrušeno priznao: "Lakše je živeti sa 42 funte nedeljno nego sa milionima".

Prilično tačna izjava kada se zna da je posledica njegovog života bio i razvod braka, a žena mu je oduzela i ćerku.

Evelin Adams iz Nju Džersija je dobila na lutriji i to dvaput - ukupno 5,4 miliona dolara i sve potrošila. Bila je pasionirani kockar i sada živi u kamp-prikolici.

Stiv Frejndžer je dobio 900.000 dolara. On nije izgubio novac, ali je svedok kako se ljudi promene kaada znaju da ste dobitnik. Ili su mu tražili novac, ili su ga proklinjali zbog dobitka.

Vilijam Post je dobio 1998. 16,2 miliona dolara, ali je brzo poželeo da nije. Brat mu je unajmio plaćenog ubicu da likvidira njega i njegovu šestu ženu. Rodbina je tražila novac koji nikada nije vratila, a vlasnica stana u kome je živeo je tražila i dobila trećinu nagrade. Na kraju je bankrotirao i umro u 66. godini od problema sa plućima.

Dobitnica na džekpotu (31 milion dolara) je osuđena zbog toga što je pod dejstvom alkohola i droga pregazila čoveka.

Ejbraham Šekspir iz SAD je dobio 31 miliona na džekpotu, da bi ubrzo nakon što je potrošio veliki deo novca nestao. Nađen je mrtav zabetoniran.

Kurir.rs/Atlantic

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track