MALI TEDI JE POZVAO 32 DRUGARA NA ROĐENDAN: Njegova tuga kada niko nije došao bila je NEIZMERNA, zbog slike na internetu dobio zabavu koju neće zaboraviti (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Facebook

okrutno

MALI TEDI JE POZVAO 32 DRUGARA NA ROĐENDAN: Njegova tuga kada niko nije došao bila je NEIZMERNA, zbog slike na internetu dobio zabavu koju neće zaboraviti (VIDEO)

Planeta -

Šestogodišnji Tedi Macini postao je prava zvezda kad je internetom počela da kruži fotografija na kojoj sam sedi za rođendanskim stolom. Naime, dečak je pozvao 32 drugara na rođendansku proslavu u lokalnu piceriju u Tusonu, ali niko se nije pojavio.

Reporter Nik Vinzant objavio je na svojoj stranici na Fejsbuku fotografiju pretužnog dečaka okruženog papirnim tanjirima i picom, pa je zamolio druge da mu čestitaju rođendan kad to već nisu učinili njegovi prijatelji.

"Pozivnice smo uručili njegovim prijateljima u vrtiću i roditeljima. Nekoliko njih je reklo da neće moći doći, ali nisam očekivala da se baš niko neće pojaviti. Na neko vreme odustajem od proslava", potreseno izjavila je Sil Macini, dečakova majka, za ABC15.

Porodica je organizovala kućnu proslavu dan posle ovog fijaska koji je dečak doživeo, a odlučili su da čitaju čestitke koje je primio pošto je postao viralni hit.

“Srećan rođendan! Jednom kad shvatiš da sreća dolazi iznutra, ovakve te stvari neće toliko boleti. Voleo bih da sam znao pa bih došao”, napisao je jedan od novih drugara.

Međutim, najveći poklon mali Tedi je dobio od košarkaškog kluba Feniks Sans. Oni su ga kada su čuli šta se desilo pozvali ga sledeću utakmicu gde se družio sa svim članovima tima, a na zabavi je služeno njegovo omiljeno jelo - pica.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja