DEVOJČICA BRUTALNO ISKULIRALA MELANIJU USRED BELE KUĆE: Fotografija koja je zapalila društvene mreže (FOTO)
Foto: Reuters

BLAM

DEVOJČICA BRUTALNO ISKULIRALA MELANIJU USRED BELE KUĆE: Fotografija koja je zapalila društvene mreže (FOTO)

Planeta -

Melanija Tramp, prva dama SAD, pozvala je 30 učenika šestog razreda u Belu kuću u okviru meseca borbe protiv nasilja u školama. Sam događaj nije privukao ni upola pažnje koliko je jedna fotografija uslikana tokom okupljanja.

Na njoj se vidi devojčica prekrštenih ruku, koja, za razliku od ostale dece koja razgovaraju sa Melanijom, ne deluje ni malo impresionirano što je upoznala suprugu prvog čoveka SAD i došla u Belu kuću.

Njen, verovatno nenameran potez, podstakao je lavinu komenatara na društvenim mrežama.

Njen izraz lica i poza koju je zauzela privukla je pažnju i kolumniste Njujork tajmsa Čarlsa Bloua, koji je objavio na Instagramu uz hašteg #IReallyDontCareDoYou (Mene zaista nije briga. Da li je tebe?)

Reč je o natpisu koji je Melanija nosila na jakni kada je julu otišla u posetu prihvatnom centru za decu na granici sa Meksikom, u jeku polemike o migrantskoj politici njenog supruga. Natpis je takođe podstakao brojne reakcije, pa i oštre kritike. Pojedini su Melaniju tada optuživali za licemerje, a neki su njen diskutabilan modni izbor tumačili kao suptilnu poruku suprugu.

Kurir.rs

Foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track