DEVOJČICU (6) VRŠNJACI TOLIKO MALTRETIRALI DA JE ZAVRŠILA U BOLNICI: Majka objavila srceparajuću fotografiju izmučene ćerke I ZASTRAŠUJUĆU PORUKU! (FOTO)
Foto: Profimedia

vršnjačko nasilje

DEVOJČICU (6) VRŠNJACI TOLIKO MALTRETIRALI DA JE ZAVRŠILA U BOLNICI: Majka objavila srceparajuću fotografiju izmučene ćerke I ZASTRAŠUJUĆU PORUKU! (FOTO)

Planeta -

Kari Goledž iz Tivertona u Velikoj Britaniji objavila je srceparajuću fotografiju svoje ćerkice (6) koja je žrtva zlostavljanja od strane vršnjaka.

Sofi je zbog posledica zlostavljanja završila u bolnici, a fotografija objavljena na Fejsbuku pokazuje devojčicu koja leži na bolničkom krevetu. Kari je u statusu napisala kako je njena ćerka prestala da jede, stalno plače i ne može da spava. Tokom noći 20 puta je povraćala zbog stresa uzrokovanog zlostavljanjem.

"Ovo je moje dete, koje je "najbolji prijatelj" toliko dugo szostavljao da je mislila da je to normalno., napisala je između ostalog majka.

Kaže i kako drugi roditelji ismevaju njenu ćerku na društvenim mrežama, a tvrdi da su joj u školi, kada je ukazala na problem zlostavljanja, rekli da se ovde radi samo o tome da se 'šestogodišnjaci ponašaju kao šestogodišnjaci', i da bi nju trebalo da je sramota. Kari je odlučila da svoju ćerku ispiše iz te škole i upiše u drugu, jer je nisu zaštitili oni kojima je to bila dužnost.

Prijatelje na društvenim mrežama je zamolila da joj pomognu da proširi priču, kako više nijedno dete ne bi doživelo ono što je preživela njena Sofi. Vršnjačko nasilje se stalno događa i previše ga je, zbog toga ga treba zaustaviti, rekla je između ostalog majka zlostavljane devojčice.

Njena objava prikupila je više od 154.000 reakcija i podeljena je više od 180.000 puta.

Kurir.rs/San

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja