ŠVERCUJU SPERMU IZ ZATVORA DA BI DOBILI NASLEDNIKE! KRIJU JE U OMOTIMA BOMBONA I SUVOM VOĆU: Palestinci se dosetili kako da im žene zatrudne (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Youtube

RAĐAJU IM SE DECA

ŠVERCUJU SPERMU IZ ZATVORA DA BI DOBILI NASLEDNIKE! KRIJU JE U OMOTIMA BOMBONA I SUVOM VOĆU: Palestinci se dosetili kako da im žene zatrudne (VIDEO)

Planeta -

Palestinci koji su zatvoreni u najobezbeđenijim izraelskim zatvorima ipak uspevaju da nastave svoju liniju tako što sopstvenu spermu švercuju do svojih žena.

Ekipa Raša tudej posetila je porodicu u Jerusalimu, gde su dve bebe rođene na ovaj način.

Sin Samije Mašahre došao je na ovaj svet iako njen muž nije kod kuće u Istočnom Jerusalimu već više od 16 godina. Dečačić je dobio ime Eid, što na arapskom znači praznik.

Fahmi, otac porodice uhapšen je i zatvoren kada je njihovo prva ćerka bila samo mesec dana stara. Njegova robija ipak nije sprečila ovaj par da dobiju drugo dete, Azizu, koja sada ima 5 godina.

Sestre su sada dobile i brata, zahvaljujući Fahmijevoj majci, koja je prošvercovala spermu svog sina iz zatvora, kako bi joj snaja opet zatrudnela. Kako kažu, beba Eid je sada postao "simbol slobode" u ovoj porodici, koja se i dalje nada da će "svi zatvorenici biti oslobođeni".

Robijaši uspevaju da proslede svoj materijal preko drugih zatvorenika, koji samo što nisu pušteni, otkrio je Amdžad Asab iz Civilnog komiteta za palestinske zatvorenike, prenosi RT.

Spermu najčešće pakuju u omotače od bombona, hemijske olovke i - suve urme.

Kada maerijal dođe do njihovih supruga, ona se zapute u klinike za vantelesnu oplodnju. Procene su da je oko 50-oro dece u Jerusalimu rođeno ovim putem.

Ipak, izraelski zvaničnici sumnjaju u ove tvrdnje, navodeći da su svi sastanci između zatvorenika i njihovih posetilaca strogo nadgledani.

Oko 5.500 palestinskih osuđenika zatvoreno je u kaznenim ustanovama u Izraelu. Ova zemlja često je kritikovana zbog administrativnih procedura koje vode zatvaranju, jer se, kako tvrdi UN, ljudi stavlaju iza rešetaka "bez prave optužnice, suđenja, osude ili načina da ulože žalbu na nju".

Kurir.rs/ RT

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track