SALVINI ODGOVORIO BIVŠOJ DEVOJCI: Objavila je zajedničku golišavu fotografiju, ali ovakav komentar nije očekivala
Foto: Printscreen/ Twitter

pravi političar

SALVINI ODGOVORIO BIVŠOJ DEVOJCI: Objavila je zajedničku golišavu fotografiju, ali ovakav komentar nije očekivala

Planeta -

Salvini je jedan od najuticajnijih italijanskih političara, poznat po svojim kontroverznim stavovima, čiji prilično javni raskid veze zabavlja italijansku javnost.

Zamenik italijanskog premijera i ministar unutrašnjih poslova Mateo Salvini odlučio je da ignoriše zanimanje javnosti za njegov raskid s poznatom televizijskom voditeljkom Elizom Izoardi.

Salvini je tvrdio da Italijanima nije stalo do njegove veze, piše BBC. A na Fejsbuku je komentarisao kako je u Africi gde raspravlja o migrantima i bezbednosti, ali da telefon iz Italije zvoni zbog drugih stvari, i poslao svojoj bivšoj devojci zanimljivu poruku.

"Voleo sam, oprostio sam, sigurno sam grešio, ali sam u to verovao do samog kraja. Šteta, neko je imao druge prioritete. Dobar život", poručio je zamenik italijanskog premijera.

foto: Printscreen/ Instagram

Iako se to dogodilo pre nekoliko meseci, javnost je saznala o prekidu pošto je voditeljka kulinarske emisije na prvom programu Rai televizije objavila njihovu fotografiju iz krevetu na Instagramu i zahvalila mu se na svemu. Izoardijeva je objavila fotografiju na kojoj je odevena samo u šlafrok, a Salvini je nag i ljubi je.

Zanimanje svetske javnosti je još i veće kada se zna da je Salvini jedan od najuticajnijih italijanskih političara poznat u celoj Evropi po svojim često kontroverznim stavovima vezanim za migracije.

"Nije ono što nam je nedostajalo, nego ono što smo sebi ponovno trebali da pružimo", napisala je voditeljka, citirajući pesnika i kantautora Gija Evana te dodala: "S velikim poštovanjem za istinsku ljubav koja je bila. Hvala, Mateo."

U intervjuu za časopis Ki poznata voditeljka otkrila je kako su prekinuli zbog udaljenosti koja je nastala zbog obaveza koje imaju. Glasine o problemima u njhovoj vezi i prekidu kruže već nekoliko nedelja u italijanskoj javnosti, a problemi su navodno nastupili pre tri meseca.

Kurir.rs/Net.hr

Foto: Tviter

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track