MISTERIOZNO UBISTVO DEVOJČICE: Alisino (15) unakaženo telo pronađeno u šumi okruženo satanističkim simbolima i obezglavljenim petlovima! (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook

jeziv zločin u ukrajini

MISTERIOZNO UBISTVO DEVOJČICE: Alisino (15) unakaženo telo pronađeno u šumi okruženo satanističkim simbolima i obezglavljenim petlovima! (VIDEO)

Planeta -

Petnaestogodišnja devojčica Alisa Oniščuk silovana je i ubijena u selu Babaji na severoistoku Ukrajine u Harkovskoj oblasti.

Ona je pronađena u lokvi krvi okružena satanističkim simbolima koji su bili iscrtani na zemlji a oko njenog unakaženog tela prinađeni su i razbacani obezglavljeni petlovi.

Alisa je nestala na putu do škole u Harkovu u koju je išla vozom, ali tog dana nije se ukrcala u njega. Njena majka rekla je da je devojčica rano izašla iz kuće kako bi uhvatila voz da stigne do srednje škole. Uvek je iša dobro poznatom prečicom kroz šumu do železničke stanice.

Međutim nekoliko sati kasnije, njena majka Viktorija išla je istim putem do grada i primetila ćerkinu cipelu na putu. Uspaničena odmah je otišla u ćerkinu školu, akada je saznala da se nije pojavila obavestila je policiju da joj je ćerka nestala.

Odmah je počela potraga za devojčicom, a policija i dobrovoljci su počeli da pretražuju šumu u blizini stanice i posle 24 sata su pronašli telo devojčice. Portparol policije Viktorija Zinovjeva je rekla da je devojčica silovana pa zadavljena.

"Leš je pronađen u šumi blizu čistine. Bio je okružen satanističkim simbolima na zemlji. Dva obezglavljena petla obešena su na obližnje grmlje. Njeno lice je bilo prekriveno krvlju", rekla je jedna od volonterki koja je učestvovala u potrazi za Alisom.

Policajci traže muškarca starosti između 35 i 45 godina, kojeg su lokalci zadnji put videli na stanici pre nego što je žrtva nestala. Objavljen je i njegov fotorobot, na kojem se vidi da se radi o belcu kratke kose i isturene brade.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track