OVIM PRIZOROM NASAMARILI SVET, A SAD DOBILI OTKAZ: Rajaner otpustio osoblje aviona sa slike koja se proširila internetom
Foto: Twitter/Printscreen

naštetili ugledu kompanije

OVIM PRIZOROM NASAMARILI SVET, A SAD DOBILI OTKAZ: Rajaner otpustio osoblje aviona sa slike koja se proširila internetom

Planeta -

Šest radnika avio-kompanije "Rajaner", sa slike koja se proteklih dana širila internetom, dobilo je otkaz jer su naštetili firmi.

Reč je o slici na kojoj šest članova osoblja navodno spava na podu u Španiji.

Iz "Rajanera" tvrde kako je fotografija montirana i da je cela priča režirana.

Nakon što se slika proširila, portugalski sindikat kritikovao je kompaniju zbog odnosa prema radnicima. Iz sindikata su kazali da radnici koji su morali da prenoće na aerodromu nisu imali hrane, pića ni primeren smeštaj.

Iz kompanije su istakli da se radi o nameštaljci. Demantovali su da su radnici spavali na podu na aerodromu u Malagi. Kažu kako su svi, nakon što im je otkazan avion za Porto 14. oktobra, dobili primeren smeštaj pa su sutradan vraćeni u Portugaliju.

Iz avio-kompanije su kazali kako im je fotografija nanela mnogo štete.

"Ova fotografija je očignedno nameštena i nijedna posada nije 'spavala na podu'. Zbog oluje u Portu (13. oktobra), jedan broj letova preusmeren je za Malagu, a s obzirom na to da je u Španiji bio državni praznik, hoteli su bili puni. Posada je provela kratak period u sobi za posade pre nego što je prešla u VIP salon, a ustradan je vraćena u Porto (niko iz te posade nije radio na tom letu)", navodi se u zvaničnom saopštenju Rajanera dostavljenom portalu Kurir.rs.

Kurir.rs/Index.hr Foto: Twitter/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja