RUSKA BOGATA NASLEDNICA U CENTRU SKANDALA: Platila druga da opljačka njenog bivšeg muža, a evo šta se sve krije iza ove prevare (FOTO)
Foto: Instagram/Printscreen

bivša mis rusije

RUSKA BOGATA NASLEDNICA U CENTRU SKANDALA: Platila druga da opljačka njenog bivšeg muža, a evo šta se sve krije iza ove prevare (FOTO)

Planeta -

Marinika Smirnova, bivša Mis Rusije i naslednica čuvenog proizvođača ruske vodke, juče se pojavila na sudu u Londonu u vezi sa optužbama da je angažovala prijatelja da pokrade njenog bivšeg muža oligarha Sergeja Kapčuka, poznatog i kao Sergej Vindzor.

Kako se navodi, Smirnova je angažovala Robina Mareja (29), obezbedila mu lažna dokumenta na kojima piše da je sudski izvršitelj, a potom ga je poslala u kuću svog bivšeg muža u Kensingtonu da na prevaru uzme određene predmete.

Kako je rečeno na sudu, Marej je ukrao dva računara, televizor, sat, štampač i audio-rekorder ukupne vrednosti 2.000 funti.

"Optuženi su skovali plan da uzmu novac od gospodina Vindzora. Gospodin Marej je otišao u njegovu kuću sa još jednim čovekom kojeg nismo uspeli da pronađemo i pretvarao se da je sudski izvršitelj. Tvrdio je da je iz Vrhovnog suda. Rekao je: "Dajte nam vaše stvari." Gospodin Vindzor je bio sumnjičav, jer nije dobio nikakvu potvrdu o predmetima koje su uzeli i pretili su mu da će ga deportovati ako ne plati dug za alimentaciju. Narednog dana, neko je pozvao gospodina Vindzora sa nepoznatog broja i tražio da mu kaže kada će Mariniki Smirnovoj isplatiti novac koji joj duguje za alimentaciju. Taj broj nas je doveo do Mareja", rekao je tužilac.

Marej je u policiji to sve porekao i rekao da je došao kod Vindzora da kupi televizor.

Smirnova je ćerka Jevgenija Smirnofa, a majka joj je poznata ruska gimnastičarka Elena Kolesnjikova. Marinika je poznata i po učešću u rijaliti programu "Upoznajte Ruse", o bogatim ruskim porodicama u Londonu.

I Marinika je negirala sve tačke optužnice. Suđenje se nastavlja.

Kurir.rs/The Sun Foto: Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track