DRAMATIČAN OBRT! Zna se ko je pucao na američkom koledžu: NEISPRAVNI KOTAO ZA TOPLU VODU je puštao zvuke za koje su mislili da je PUCNJAVA!
Foto: Printscrfeen WCNC

panika u severnoj karolini

DRAMATIČAN OBRT! Zna se ko je pucao na američkom koledžu: NEISPRAVNI KOTAO ZA TOPLU VODU je puštao zvuke za koje su mislili da je PUCNJAVA!

Planeta -

U koledžu Topsejl u Hampstedu, gradu u američkoj saveznoj državi Severnoj Karolini, jutros je bila prijavljena pucnjava, a na društvenim mrežama se širila vest da se naoružani napadač popeo na krov škole i da odatle puca.

Ispostavilo se da je pucao neispravni kotao za grejanje vode, o čemu je javnost obavestio šef hitne službe okruga Pender, Tom Kolins.

Prethodno je policijski kapetan Džejms Rovel izjavio da nema izveštaja o ranenima. Učenici su autobusima hitno evakuisani u supermarket u blizni koledža, a roditelji su pozvani da ih pokupe.

Poziv u pomoć policija je primila oko 6.30 ujutro po lokalnom vremenu. Smesta su na koledž upućene jake policijske snage. Zatvoreni su i koledž i srednja škola i osnovna škola Topsejl. Blokirani su i svi izlazi sa auto-puta 17 na tu školu.

Korisnik Tvitera Marlon Vims javio je da je evakuisana i obližnja srednja škola "Surf siti" i da je policija vratila njegovu suprugu, koja je vozila tamo njihovog sina.

Policija je izvršila raciju u ovom koledžu u maju, kad je jedan učenik uneo u koledž veliki lovački nož. Koliko sutradan, drugi učenik je doneo poluautomatsku pušku "da zaustavi mogućeg napadača".

Kurir.rs/Wect News/WCNC/RT

Foto: Printscreen WCNC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track