Bogatašica se predozirala!

Britanija u šoku

Bogatašica se predozirala!

Planeta -
Telo Eve Rauzing, žene naslednika „Tetrapaka“, nađeno tokom pretresa kuće, nakon što je njen muž Hans Kristijan uhvaćen sa drogom

LONDON - I bogati plaču.Amerikanka Eva Rauzing (48), supruga jednog od najbogatijih Britanaca, naslednika „Tetrapak“ carstva Hansa Kristijana Rauzinga (49), pronađena je mrtva u njihovoj kući od 90 miliona evra u Londonu. Žena je umrla pod misterioznim okolnostima, a obdukcija nije uspela da otkrije tačan uzrok smrti, pa je moguće da je ležala mrtva nedelju dana pre nego što je nađena. Veruje se da se Eva predozirala drogom ili da je popila previše alkohola.Pored toga što je uzrok smrti nerazjašnjen, telo žene nađeno je pod neobičnim okolnostima. Naime, britanska policija je u ponedeljak uveče zaustavila Hansa Kristijana, koji je divljao kolima po Londonu, i kod njega pronašla drogu. Policajci su zatim otišli da mu pretraže kuću, pa su, tražeći narkotike, pronašli Evino telo u spavaćoj sobi. Hans je potom odveden na ispitivanje zbog smrti supruge, sa kojom je u braku 20 godina i ima četvoro dece. Nakon saslušanja, prebačen je u bolnicu jer je navodno doživeo nervni slom.Inače, i Hans i Eva su imali problema s teškim drogama, a upoznali su se baš na jednoj klinici za odvikavanje. Poslednjih nedelja komšije koje su ih viđale kažu da su bili nemarno obučeni i da su bili vidno propali.Eva Rauzing, ćerka Amerikanca Toma Kemenija, jednog od bivših direktora „Pepsija“ koji danas poseduje ostrvo nedaleko od Južne Karoline, bila je uhapšena pre četiri godine prilikom pokušaja unošenja kreka i heroina na prijem u američkoj ambasadi u Londonu.

Maj 2012.
Maj 2012.

Maj 2012.
Maj 2012.

Nasledio šest milijardi €Hans Rauzing je jedan od troje dece Hansa Rauzinga starijeg, koji je svoje bogatstvo izgradio na tetrapak ambalaži, koju je izumeo njegov otac. Hans mlađi je od oca nasledio bogatstvo od skoro šest milijardi evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track