BILA JE NJEGOVA SEKRETARICA, A ONDA SU SE VENČALI: Pogledajte kako živi supruga ovog evropskog političara! SVE PRŠTI OD LUKSUZA! (FOTO)
Foto: AP

AKTIVNA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

BILA JE NJEGOVA SEKRETARICA, A ONDA SU SE VENČALI: Pogledajte kako živi supruga ovog evropskog političara! SVE PRŠTI OD LUKSUZA! (FOTO)

Planeta -

Dok se mnoge žene evropskih političara drže podalje od očiju javnosti, žena premijera Češke Republike jeste izuzetak sa nalogom na društvenoj mreži Instagram, koji se može zameniti sa profilom neke glamurozne zvezde.

Monika Babišova (44) udata je za Andreja Babiša. Oni su bili 23 godine u vezi, odnedavno i u braku. Ona je bila njegova sekretarica, kada su se upoznali.

Monika je dizajnerka enterijera, a tvrdi da nije sa milijarderom zbog novca.

“Andrej u to vreme nije bio toliko bogat. Navikla sam na ljude koji misle da sam s njim samo zbog novca. On je stariji 20 godina, tako da je to verovatno prva stvar na koju ljudi pomisle kad nas vide skupa”, rekla je Monika.

Posle njegovog izbora za premijera pre godinu dana, ona svakako uživa u prilici da se poveže sa svetskom elitom i deli događaje iz svog života sa 23.000 pratilaca.

Ovog vikenda je par prisustvovao ceremoniji u Parizu, povodom obeležavanja 100-godišnjice Prvog svetskog rata, i Monika se nije ustručavala da podeli fotografije sa ostalim državnicima i njihovim suprugama.

Předávání státních vyznamenani2018

A post shared by Mona (@monikababisova) on

Naročito sa Melanijom Tramp.

"Tako je lepa!", navela je u opisu, ipsod slike gde nose slične odevne kombinacije.

Podelila je i sliku sa Brižit Makron.

Par ima dvoje dece Vivijen i Frederika, koji su tinejdžeri.

Ipak, ona ne živi u muževljevoj senci, niti ide od jednog glamuroznog događaja na drugi.

Kurir.rs

Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track