PRETUKLA RADNIKA ZBOG KEČAPA: Amerikanka nije mogla da jede bez omiljenog začina, pa napala zaposlenog u kuhinji (VIDEO)
Foto: YT screenshot

nije smešno

PRETUKLA RADNIKA ZBOG KEČAPA: Amerikanka nije mogla da jede bez omiljenog začina, pa napala zaposlenog u kuhinji (VIDEO)

Planeta -

Kalifornijska policija objavila je snimak nadzorne kamere na kojem se vidi žena koja agresivno nasrće na radnika Mekdonaldsa zbog paketića kečapa.

Prema podacima policije iz grada Santa Ana, žena je u ovaj restoran brze hrane ušla kroz zadnji ulaz, namenjen zaposlenicima, i tražila kečap, koji navodno nije dobila u sklopu svoje narudžbe.

Ali, kad joj je radnik rekao da ne sme da bude u tom delu restorana, odjednom je postala agresivna. Na snimku se vidi kako se besno obračunava s radnikom - gura ga, udara i guši blizu prozora za 'drajv-tru' narudžbe.

Kolegi je u pomoć pritrčao jedan od radnika koji je uporno pokušavao da od njega odvoji besnu mušteriju.

To je napokon uspelo muškarcu koji nije radnik restorana, ali koji je video da treba da uskoči i pomoći u ovoj situaciji.

Incident se u Santa Ani dogodio 27. oktobra, ali policija ga je, nakon bezuspešne potrage za napadačem, tek sada objavila. Rekli su da tragaju za ženom latino izgleda, starom između 20 i 25 godina, prenosi 24sata.hr.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track