FRANCUSKOM SU VLADALI NARKOMANI: Ispovest pariskog dilera koji je harao sedamdesetih godina prošlog veka! Snabdevao i britanske plemiće i JEZIVO IH OPTUŽIO (VIDEO)
Foto: YT Screenshot

šokantno

FRANCUSKOM SU VLADALI NARKOMANI: Ispovest pariskog dilera koji je harao sedamdesetih godina prošlog veka! Snabdevao i britanske plemiće i JEZIVO IH OPTUŽIO (VIDEO)

Planeta -

Poslednji preživeli francuski razbojnik 70-tih, Žerard For objavio je knjigu “Pariski diler” u kojoj progovara o francuskim političarima na kokainu, uključujući jednog, a možda i više francuskih predsednika.

Osim kokaina u intervjuu možemo čuti o pedofiliji zapadnih političara i engleske kraljevske porodice.

Život ovog čoveka prevazilazi granice mašte. Rođen u Maroku od oca francuskog oficira i lekaara, i majke Berberke. Krijumčarenje je počeo u marokanskoj luci Tandžir.

U Španiji se pridružuje snagama OAS, a saradnja s grupom Francuska veza mu nije strana. U Holandiji organizuje kriminalnu organizaciju sa mafijaškim kumom iz Marselja Gaetanom Zampom. U zatvoru je proveo 18 godina.

1980. godine u Parizu postaje kokainski princ koji snabdeva medijski eksponirane osobe i političare visokog ranga, uključujući i predsednika Žaka Širaka. Glumci, prinčevi, zvezde Holivuda i političari postaju stalni klijenti Forea.

On otkriva da je bio član grupe SAC koja je vršila naručena ubistva za račun politčara.

U intervjuu iznosi strašne optužbe na račun političara i članova engleske kraljevske porodice koji posjećuju Maroko kako bi seksualno iskorištavali malu decu. Otvoreno govori da je u Maroku pedofilija nešto uobičajeno. Objašnjava kako mu je otac bio prisiljen da operiše povređenu decu koju je iskorištavao najviši službenik tužilaštva.

Pre nego je objavio knjigu, bio je “zamoljen” da izbaci određena imena političara i drugih javnih osoba koje su još žive i “ugledne” osobe u društvu.

Na pitanje novinara, kakvo je danas stanje u odnosu na vreme 70-tih i 80-tih, Fore tvrdi da je još gore i da su politika i mediji najkriminalniji deo današnjeg društva.

Kurir.rs/Logično.com

Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja