Najnovije vesti

PRVOG DANA ODMORA PREŽIVEO PAKAO: Poleteli smo, ali me pilot nije zavezao! Pomislio sam - to je to! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

AVANTURA SE PRETVORILA U HOROR

PRVOG DANA ODMORA PREŽIVEO PAKAO: Poleteli smo, ali me pilot nije zavezao! Pomislio sam - to je to! (VIDEO)

Planeta

Američki fotograf, Kris Gurski, umalo je poginuo tokom svog prvog leta zmajem jer pri poletanju nije bio vezan, pa je 2 minuta i 14 sekundi morao panično da se drži za pilota i šipku letelice.

Obična zabava mu se pretvorila u smrtonosnu avanturu.

Gurski je bio na odmoru u Švajcarskoj, pa je odlučio da leti zmajem, pilot je nesmotreno zaboravio da ga veće. Uprkos velikom propustu, oni su poleteli sa litice visoke oko 1.200 metara. Obojica su vrlo brzo shvatila da nešto nije u redu, a Amerikanac se našao u veoma opasnoj situaciji.

foto: Youtube/Printscreen

Držeći se rukama za šipku i pilota, koji je gotovo celo vreme pokušavao bezuspešno da sleti, Gurski je u vazduhu proveo nešto više od 2 minuta pre nego što je pilot napokon uspeo da se prizemlji.

Sletanje je bilo poprilično grubo, pa je Gurski završio u bolnici. Pokidao je levi biceps i polomio zglob na ruci. Srećom, preživeo je ovu krajnje napetu situaciju.

"Telo mi je svom snagom otišlo pravo dole, visio sam boreći se za život. Znam da sam gledao dole i mislio 'To je to!'", rekao je Amerikanac.

Najgore od svega jeste što je kamera snimila incident, a Gurski je umesto snimka lepe avanture dobio uspomenu na jedan od najstrašnijih događaja u njegovom životu.

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...