DANIJELA JE REKLA DA, A ONDA SE DOGODIO NEVIĐENI MALER: Svet je tražio buduće mladence, a evo šta sada kaže zaljubljeni par sa snimka (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Twitter

SREĆAN KRAJ

DANIJELA JE REKLA DA, A ONDA SE DOGODIO NEVIĐENI MALER: Svet je tražio buduće mladence, a evo šta sada kaže zaljubljeni par sa snimka (VIDEO)

Planeta -

Njujorška policija priskočila je u pomoć zaljubljenom paru kom je verenički prsten upao u kanalizaciju.

Policajci su uspeli da izvuku i očiste prsten iz šahta, a onda su se susreli sa novim problemom - nisu uspeli da nađu buduće mladence. Zato su na internetu objavili da tragaju za njima.

“Traži se zbog ispuštanja vereničkog prstena u šaht na Tajms skveru! Ona je rekla ‘da’- ali je on bio toliko uzbuđen da je ispustio prsten u šaht”, napisala je policija na “Tviteru”.

Nakon što se policija oglasila, u nedelju su se javili i vlasnici prstena, Džon Drenan i Danijela Entoni iz Piterboroa u Kembridžširu. Džon se odmah zahvalio policiji na pomoći.

“Ne mogu vas se dovoljno zahvaliti, ali ću pokušati, uz nekoliko hladnih piva kad ponovo dođemo u Njujork! Potpuno smo dirnuti i definitivno ćemo vas pomenuti na našem venčanju”, naveo je na “Tviteru”.

Danijela je rekla da je bila očajna kad je prsten upao u šaht.

"Plakala sam. To je bio najgori trenutak u mom životu", rekla je ona.

Danijela je istakla da su na licu mesta zamolili policiju za pomoć, ali da tada nisu uspeli da izvuku prsten, pa su se vratili u Englesku bez ostavljanja imena ili broja telefona. Džon joj je čak kupio drugi prsten nakon što su došli na aerodrom u povratku. Ali, njujorška policija je nastavila potragu i sledećeg jutra pronašli su prsten na dva metra ispod nivoa površine.

Kurir.rs

Foto: Printscreen/ Twitter

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track