LEŽI U KOMI I BORI SE ZA ŽIVOT ZBOG MOBILNOG I PRSTENA: Brutalno prebijanje i pljačka u Bronksu kao iz najgorih filmova! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Twitter / Breaking911

prolaznici se prave da ne vide

LEŽI U KOMI I BORI SE ZA ŽIVOT ZBOG MOBILNOG I PRSTENA: Brutalno prebijanje i pljačka u Bronksu kao iz najgorih filmova! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Planeta -

Snimak jezivog prebijanja tokom ulične pljačke, nakon čega je žrtva završila u komi, zgrozio je čitavu američku javnost, kao i činjenica da nesretnom čoveku nije niko pomogao niti pozvao pomoć.

Napad se dogodio oko 3 sata noću u Bronksu, a policija je saopštila da je žrtva 38-godišnji muškarac koji je bio pod dejstvom alkohola.

Na uznemirujućem snimku sigurnosne kamere vidi se nasilnik kako udara žrtvu pesnicom u glavu nekoliko puta dok nesrećni muškarac nije pao pored automobila a potom nastavlja krvnički da ga pesniči i šutira.

Njegova brutalnost se posebno ogleda i u tome što se nakon nekoliko trenutaka vratio po kačket koji mu je ispao i nastavio zverski da šutira muškarca koji je nepomično ležao na trotoaru. Prethodno mu je ukrao zlatno prstenje i mobilne telefone.

Prebijeni muškarac ostao je da leži boreći se za život, a niko od prolaznika nije čak ni hitnu pomoć pozvao. Na sreću, radnik obližnjeg restorana brze hrane, primetio je da niko ne reaguje.

Mislio je da je nesretnik mrtav pre nego što je pozvao Hitnu pomoć.

"Sedeo je tamo 10 minuta, a niko nije pozvao policiju niti uradio bilo šta. Svi su samo prolazili tako da sam rešio da ja pozovem policiju. Radim tamo noćima i znam šta se sve dešava" rekao je Bašar Aladbi.

Nasilnik je opisan kao mlađi muškarac latino američkog porekla, sa sivim kačetom, u crvenoj zimskoj jakni sa kapuljačom i belim patikama, a lokalna policija moli sve koji imaju informaciju u njemu da pomognu i da se jave.

Kurir.rs / ABC7

Foto: Twitter / Breaking911

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track