OTKRIVENI DETALJI UBISTVA ĆERKE MILIJARDERA NA NJEN 22. ROĐENDAN: Ubica (26) ostavio žrtvi poslednju poruku na Fejsbuku, samo nekoliko minuta pre nego što je zauvek nestala! (VIDEO)
Foto: printscreen facebook

jezivo

OTKRIVENI DETALJI UBISTVA ĆERKE MILIJARDERA NA NJEN 22. ROĐENDAN: Ubica (26) ostavio žrtvi poslednju poruku na Fejsbuku, samo nekoliko minuta pre nego što je zauvek nestala! (VIDEO)

Planeta -

U Oklandu je počelo suđenje za ubistvo britanske turistkinje Grejs Melajn (22) za koje je optužen Džesi Kempson (26). Grejs je nestala 1. decembra iz luksuznog hotela u Oklandu, centru severa Novog Zelanda, a njeno beživotno telo pronađeno je u nedelju. Kempson je otac jednog deteta, a na suđenju je izgledao utučeno i nije progovorio ni reči.

Kempson se na suđenju zadržao oko 90 minuta pre nego što je vraćen u pritvor. Dok su ga izvodili iz sudnice neko je sa galerije dobacio: "Đubre jedno!"

Na suđenju su otkriveni i neki detalji koji razotkrivaju misteriju nestanka mlade Britanke inače ćerke građevinskog milijardera Dejvida Melejna (60).

Utvrđeno je da je upravo Kempson muškarac sa kojim je nesrećna Grejs viđena poslednji put kobne subote u 21:41 u hotelu "Siti lajf". Kempson inače živi u istoj ulici u kojoj je bio i hostel u kom je boravila Grejs.

Otkriveno je i da je Kempson kontaktirao Melajnovu putem društvenih mreža.

Upravo je Džesi ostavio na njenom Fejsbuku i poslednju poruku u kojoj je napisao da je "predivna osoba koja zrači', samo nekoliko minuta pre nego što je nestala. Telo je pronađeno u planinama, a pretpostavlja se da ga je tamo odvezao ubica u iznajmljenoj crvenoj "tojoti" koju je vratio 3. decembra.

Tužilac veruje da je Kempson ubio Grejs iste večeri ili sledećeg dana, na njen 22 rođendan. Motiv ovog mučnog zločina još nije poznat. Na suđenju su se pojavili i Džesijevi deda i baka ubice

foto: printscreen Dejli mejl

"Mi smo ga posle razvoda roditelja odgajali dok je bio dete, a sa majkom je živeo u Sidneju kao tinejdžer. Bio je dobro dete, ali je imao problema, s obzirom da su mu se roditelji rano razveli", rekao je deda osumnjičenog.

Njegova baka je kroz suze dodala da je Džesi 'jako zbunjen mladić'.

Prema njihovim rečima on se otuđio od porodice poslednjih godina, pogotovo oca koji sa njim nije pričao dve godine 'zbog različitih pogleda na život'.

Rekli su i da je poslednjih godina živeo u Sidneju i da ima ćerku, ali da nije ni u vezi ni u kontaktu sa njenom majkom. Kempson ostaje u pritvoru, a na sudu bi ponovo trebao da se pojaviti 23. januara.

Kurir.rs/Dejli Mejl

Foto printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track