MUŽ JOJ JE REKAO DA JE AGENT CIA, A ONDA JU JE POZVALA NEPOZNATA ŽENA: Šokantna ispovest domaćice koja je verovala da ima IDEALAN BRAK! (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube/This Morning ITV

UŽAS!

MUŽ JOJ JE REKAO DA JE AGENT CIA, A ONDA JU JE POZVALA NEPOZNATA ŽENA: Šokantna ispovest domaćice koja je verovala da ima IDEALAN BRAK! (VIDEO)

Planeta -

Meri Tarner Tompson (53), majka i domaćica iz Edinburga, mislila je da ima savršeni brak. Jedino što je njen suprug Vilijam Džordan često putovao zbog posla. Bar je ona to mislila.

"Upoznala sam Vilijama dok sam bila samohrana majka s devetomesečnom bebom. Bio je veoma šarmantan", priča Meri.

Zaprosio ju je samo dve nedelje pošto su se upoznali. Šokirana, odbila ga je. Međutim, ubrzo su se verili i venčali.

"Posle šest meseci sam zatrudnela, što je bilo veliko iznenađenje budući da mi je rekao da je neplodan", kaže ona.

Vilijam joj je rekao da je agent CIA na pozajmici u britanskoj tajnoj službi MI5. Zbog toga je često putovao. Meri nije imala nijedan razlog da posumnja i porodica je odlično funkcionisala. Bili su u braku četiri godine.

Bio je tako vešt prevarant da ju je nagovorio da mu da 200.000 fundi da plati "ucenjivačima" koji su navodno pretili da će ubiti njihovo dvoje dece. Meri je tada bila trudna s trećim detetom i zaista je verovala da će ih zlikovci poubijati.

A onda joj je u aprilu 2006. zazvonio telefon. Javila joj se gospođa Džordan i rekla da je 14 godina u braku s Vilijamom i da imaju petoro dece! I to nije bio kraj! Šokirana Meri je saznala da njen muž ima još ukupno dve supruge i pet verenica, sa kojima sve zajedno ima 13 dece!

Vilijam je završio u zatvoru zbog bigamije, ilegalnog posedovanja oružja i prevare. Izdržao je dve i po godine od pet godina robije, na koliko je osuđen, i deportovan je u SAD. Tamo je nastavio da vara žene i opet je završio na robiji. U međuvremenu je oslobođen i dalje je prevarant.

A Meri je napisala i objavila knjigu "Bigamista".

Kurir.rs/Daily record

Foto: Printscreen YouTube/This Morning ITV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track