BATLER PRINCEZE DAJANE SAVETUJE MEGAN: Kraljica redovno čita SVE NOVINE, evo kako treba da se ponašaš!
Foto: Profimedia

PRED BOŽIĆ

BATLER PRINCEZE DAJANE SAVETUJE MEGAN: Kraljica redovno čita SVE NOVINE, evo kako treba da se ponašaš!

Planeta -

Ostalo je svega još nekoliko dana do prvog Božića koji će Megan Markl provesti u krugu kraljevske porodice. Da bi vojvotkinja što bolje provela ta četiri dana, Pol Barel, bivši batler princeze Dajane, pritekao je u pomoć.

Prema rečima zaposlenih u kraljevskoj kući, praznici sa kraljicom znaju da budu poprilično haotični te je to ujedno i najgori period u godini.

Bivši batler princeze Dajane odlučio je da pomogne Megan rekavši da će sve proći u najboljem redu ukoliko ona ostane uz princa Harija i kraljicu Elizabetu.

Kraljica je svesna medijske pažnje koju je Megan dobila, a kako i ne bi kada svako jutro pročita apsolutno sve novine. Ona prelista sve novine kako bi videla ko šta piše, a onda donosi odluke na temelju onoga što je pročitala, te tako zna koje korake treba preduzeti.

Ukoliko nije sigurna u istinitost pojedinih navoda, uvijek pozove unuke da joj oni kažu šta se zapravo dogodilo – otkrio je Barel.

Iako mnogi smatraju da kraljica i Megan imaju dobar odnos, ipak Barel je savetovao Megan da ostane sve vreme uz kraljicu te da s njom razgovara.

Kurir.rs

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track