PRIČE KOJE SU NAJVIŠE ŠOKIRALE SVET 2018. GODINE: Premali kondomi i zgrada u obliku penisa (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Youtube

HIT DO HITA!

PRIČE KOJE SU NAJVIŠE ŠOKIRALE SVET 2018. GODINE: Premali kondomi i zgrada u obliku penisa (VIDEO)

Planeta -

Iako se 2018. bliži kraju dugo je nećemo zaboraviti jer su se ove godine izdešavale vrlo neobične priče. Neke od njih su javnost ostavile u šoku kao što je na primer žena koja ubila momka, a ostacima njegovog tela nahranila radnike ili neboder u Kini koji izgleda poput muških genitalija.

Ovo je popis najbizarnijih priča koje su obeležile ovu godinu. Žena ubila momka pa potom od njega napravila rižoto Kada je pakistanskim radnicima koji su radili u Ujedinjenim Arapskim Emiratima bila ponuđena mačabusa (tradicionalno jelo s pirinčem i mesom) nisu mogli ni da naslute da je jedinstveni sastojak ovog jela ljudsko meso. Naime 30-godišnja žena kasnije je priznala kako je zapravo zaklala svog dečka, iseckala njegove ostatke i dala ih kao obrok građevinskim radnicima.

Kineski neboder koji liči na muške genitalije Medijski centar koji se nalazi u jugoistočnoj Kini danima je ismejavan na društvenim mrežama jer je javnost podsećao na muške genitalije. Za izgradnju ove zgrade bile su potrebne dve godine, ali osude javnosti pojavile su se odmah nakon završetka radova.

Vaginsko pivo Poljska kompanija je proizvela novo piće, vaginsko pivo. Ovo pivo napravljeno je sa vagnalnim bakterijama zgodnih Čeških modela. Projekat je započet 2016. godine, a pivo se na policama pojavilo tek u 2018. godini. Suprug tražio razvod zbog nedostatka seksa na medenom mesecu Muškarac iz Ujedinjenih Arapskih Emirata prekinuo je medeni mesec i vratio se kući kako bi zatražio razvod zbog nedostatka seksa.

Kineski kondomi premali za muškarce iz Zimbabvea Kineska roba uzima primat na tržištima širom sveta međutim upravo zbog te masovne proizvodnje u javnosti se stvorilo nepoverenje u kada je u pitanju njihov kvalitet. Međutim nije kvalitet jedino što brine muškarce Zimbabvea. Naime njima su kondomi koje proizvode Kinezi jednostavno premali i traže da ih povećaju.

foto: Profimedia

Živi mrtvak Kineskinja Čen bez prethodne konsultacije s lekarom poslala je telo svog muža Hunga koji je bolovao od teremalnog raka želuca u mrtvačnicu. Tek pošto je patolog počeo da radi na pripremi mrtvaka za pogreb, Hung je počeo da pomera usta i prste.

Doktori izvadili upaljač iz tela posle 20 godina Najčudnija stvar koja se dogodila ove godine na polju medicine jeste kada su doktori nakon dvadeset godina iz stomaka muškarca izvukli upaljač. Nakon što su ga izvukli kazali su kako je prava sreća što upaljač nije doputovao do njegovih creva jer bi ga to ubilo.

Kurir.rs/ IndianExpress

Foto: Printscreen/ Youtube i Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track