TRAMP OPLEO PO OBAMI: Podigao zid od 3 metra da zaštiti svoju kuću, ali i Americi na granici potrebna nešto veća verzija tog zida
Foto: EPA / Shawn Thew

NA TVITERU

TRAMP OPLEO PO OBAMI: Podigao zid od 3 metra da zaštiti svoju kuću, ali i Americi na granici potrebna nešto veća verzija tog zida

Planeta -

Predsednik SAD Donald Tramp objavio je na Tviteru da su njegov demokratski prethodnik Barak Obama i supruga Mišel podigli zid visine 10 stopa ili nešto više od tri metra oko njihove vile u Vašingtonu i da on to razume, a da je Americi na granici potrebna nešto veća verzija tog zida.

"Predsednik i gospođa Obama podigao je/ima Zid od 10 stopa oko njihove vašingtonske vile/objekta. Slažem se, to je potpuno neophodno za njihovu sigurnost i bezbednost. Sjedinjenim Državama je potrebna ista stvar, samo u malo većoj verziji!", napisao je Tramp na ovoj društvenoj mreži.

U drugom današnjem tvitu o zidu prema Meksiku, koji treba da zaštiti SAD od ilegalnih migranata, on je poručio da ideja "potpuno betonskog Zida NIKADA NIJE NAPUŠTENA, kao što su to javili mediji", koristeći velika slova kao što često čini u porukama.

"Neki delovi će biti u potpunosti od betona, ali stručnjaci Granične patrole više bi voleli Zid kroz koji može da se vidi (kako bi bilo moguće videti šta se dešava s obe strane). Po meni to ima smisla!", naveo je Tramp.

Kurir.rs/ Tanjug

Foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track