Zagrizao geler u ćevapu

Ostao bez zuba

Zagrizao geler u ćevapu

Planeta -
Uzeo sam paket ćevapa i vratio se na posao da ih ispržim. No, kada sam jedan ćevap zagrizao, osetio sam da mi je nešto puklo pod zubima, kaže Sarajlija

SARAJEVO - Sarajlija Nail Kundo je jedući ćevape koje je kupio u jednom marketu zagrizao geler od granate, a posledica toga je puknuti zub, piše Dnevni avaz."Uzeo sam paket ćevapa i vratio se na posao da ih ispržim. No, kada sam jedan ćevap zagrizao, osetio sam da mi je nešto puklo pod zubima. Pogledam ćevap, kad u njemu geler", ispričao je Kundo.U stanju šoka, uzeo je račun i ćevape i zaputio se u market, a kada je radnicima ispričao šta se dogodilo, pokazavši im geler, oni su ga uverili da će ćevape skloniti iz frižidera."Napravili su budalu od mene. Ni da kažu žao nam je, niko ništa. Kažu, mi samo prodajemo ćevape. Kada sam pozvao Kantonalnu upravu za inspekcijske poslove, rekli su mi da je inspektorka na godišnjem i da nema ko da dođe da vidi o čemu se radi", naveo je Kundo.

U marketu su mu rekli da ćevape nabavljaju od kompanije "Jusuf Bey" iz Visokog i da se mogu njima žaliti. Vlasnik te kompanije Mirsad Mušinbegović je, međutim, izjavio da je nemoguće da se nešto takvo moglo desiti.

"Javili bi radnici s mašina da se nalazi komad metala u proizvodnji. Tu su standardi kontrole. Jedino da se nekako odvalio komadić mašine pa završio u mesu, ali i to je nemoguće. No, kad hoće vrag, onda se svašta desi", objasnio je Mušinbegović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track